Futbol Sohbet

Trabzon boş yapıyor, kırmızı doğru, maçın kırılma anıda orası. Gol için Var çağırması hata, çok hafif bir temas var. Kurallar ne diyor bilmiyorum ama o kadar hafif temas için iptal doğru olmaz.
Bu Nesyri'nin golünde de çizgiyi geçmiş gibi. Ne kadar sağlıklı olur bunu denmesi bilmiyorum ama maçın skoru 2-1 denilebilir

• Haha
Tepkiler: Arthur
Usta onu bırakta bizim Onana analizleri doğru çıktı gibi. Ligi donunda sallar bu. Uğurcan'dan 2 gömlek iyi kaleci bedavaya gelmiş...
Kardeş donunda sallamasına sallar ama bu eyyamcı zihniyet varken bir bok değişmez.

Bizim takım Var döneminde elle atılan gol yedi, buz gibi penaltımız iptal edildi, penaltı olmayan hatta bize faul yapılan pozisyon penaltı çalındı, gol öncesi faule maruz kaldık bakılmadı, gol attık olmayan faul icat edildi, ofsayttan gol yedik, ofsayt olmayan golümüz incelenerk ofsayttan iptal edildi.

• Sad
Tepkiler: Crocus
Bu Nesyri'nin golünde de çizgiyi geçmiş gibi. Ne kadar sağlıklı olur bunu denmesi bilmiyorum ama maçın skoru 2-1 denilebilir
GS'nin geçen sezon Trabzon maçı bu pozsizyon gol oldu. Var izlemesine rağmen değiştirmedi. Nesyri posizyondan gol çıkmaz.

67612305b368116ce92449b7.jpg

• Like
Tepkiler: Crocus
Tff başkanı da trabzonlu hal bu ki. İlk defa mhk dediler yeni akıllarına geldi xd Uyanmak isteyip amann yat gitsin tayfa bu tırt ligini yönetenler başkanlar vs.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
Tff başkanı eski Trabzon başkanı değil mi? Trabzon niye doğranıyor. :fd

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü