Futbol Sohbet

Trabzon maçında 70 dakikada 17 top kaybı varmış. Elemanın şu huyunu bizdeyken de sevmiyordum.
Mert hakandan komutan olan yerde, bedava verseler ligte hiçbir takım oynatmaz. D: Kerem den de heykelini dikecek oyuncu çıkar. Duran kaçtı bile kimsenin umrunda değiş. :d daha iyi günleri diyeceğim ama kerem bunları 3 sene söğüşler.

• Like
Tepkiler: Feitan
fener de senden başka seven var mıymış sunu? yeminle nasıl yanlış kariyer yönetilir diye al okut. Adam tayfadan sonra daha nasıl nefret obejesi olacak izleyeceğiz. en kriitik maçta 6 pas içinde auta vursun sonra konuşalım.
İş yerinde neredeyse herkes fenerli konuştuklarım da beğendiğini söylüyordu. Ben de beğendim. Daha yeni zaten, takım oyunu da net yok. her maç gol asist beklemiyorum ama gesede de zaten presi mücadelesi falan hoşuma gidiyordu. Faydalı bir oyuncu.

• Haha
Tepkiler: Daredewill
İş yerinde neredeyse herkes fenerli konuştuklarım da beğendiğini söylüyordu. Ben de beğendim. Daha yeni zaten, takım oyunu da net yok. her maç gol asist beklemiyorum ama gesede de zaten presi mücadelesi falan hoşuma gidiyordu. Faydalı bir oyuncu.
kerem profili yap bari o kadar seviyorsan Ederson bırak. Moralim bozuluyor nasıl alamadık diye. .f Milli takıma kerem alınıyor diye fenerliler sövüyordu sen hariç. . d ne değişti

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Şimdi hakem yorumcularına baktım 1 sene önce benzer pozisyonda faul değil demişler. eski futbolcular fener medyası neyse önemli değil ama hakem yorumcuları nasıl böyle eğilip bükülüyor anlamıyorum. Ümit özat anladık onlar rüzgara karşı da hakemlere ayar oldum. Her pozisyon tam aynı değil de bir yorum standartın olur olur yahu. Kimkazanır onda da değilim ama hakem adını sanını duymadık similsayon gibi futbol ülke öyle gerçi.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü