kekomancer
★★★★★
Gs maçını mı?Gelde izleyelim maçı
Gs maçını mı?Gelde izleyelim maçı
Yeni çocuk 11'de. Şükür muçiyi de kesmiş. Bu adam futbolcu mu ben gerçekten emin olamadım. Herif sahada yürümüyor bile @Skywalker
Başka maçlarını izlemedim ama bu gün 90 dk izledim, tırtlar. Tabi rakipleri de çok iyi takımdı, onu da hesaba katmak gerek.Liverpool iyi bir kaliteye sahip ama İstanbul takımları = Avrupa’nın en iyi trübünüdür. Son 1 haftada 3. Maçına çıkmış olan bir Liverpool istanbula gelmiş olacak ve bizden sonra da Chelsea dep’ine gidiyorlar . Rekabetçi bir oyun ortaya koymamız lazım ama Okan dna ümit yok. Liverpool bizden her ne kadar daha iyi olsa da rekabetçi bir oyun ortaya koyup yeniliyorsak öyle yenilmemiz gerekiri bunun icinse hem iç saha hem de yorgunluk avantajımız var. Buna ek olarak Liverpool da oyunsal olarak ccok iyi değil diyorlar.
Crystal palace sert takımBaşka maçlarını izlemedim ama bu gün 90 dk izledim, tırtlar. Tabi rakipleri de çok iyi takımdı, onu da hesaba katmak gerek.
Çocuğu dövüyorlar. Bi eleman var dikkat ediyorum ocuğa topsuz alanda çarpma ayağına itip kakıyor. Sırtına geçirdi faul yaptı birinde.Çocuk iyi başlamış herhalde izleyemiyorum hadi lan metro![]()
Çocuğu dövüyorlar. Bi eleman var dikkat ediyorum ocuğa topsuz alanda çarpma ayağına itip kakıyor. Sırtına geçirdi faul yaptı birinde.
Fiziksel olarak çok diriler ve 3'lü oynadılar, biz maalesef onlar gibi 3'lü oynayamayız. Yunus çok formda bence bu maçta iş yapar, aslında tam Barış'ın maçı ama çok formsuz. Crystal Palace hücum hattı aynı Barış gibi fizikli oyunculardan oluşuyor, bu gün Liverpool savunmasını mahvettiler.Crystal palace sert takım