Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool iyi bir kaliteye sahip ama İstanbul takımları = Avrupa’nın en iyi trübünüdür. Son 1 haftada 3. Maçına çıkmış olan bir Liverpool istanbula gelmiş olacak ve bizden sonra da Chelsea dep’ine gidiyorlar . Rekabetçi bir oyun ortaya koymamız lazım ama Okan dna ümit yok. Liverpool bizden her ne kadar daha iyi olsa da rekabetçi bir oyun ortaya koyup yeniliyorsak öyle yenilmemiz gerekiri bunun icinse hem iç saha hem de yorgunluk avantajımız var. Buna ek olarak Liverpool da oyunsal olarak ccok iyi değil diyorlar.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Yeni çocuk 11'de. Şükür muçiyi de kesmiş. Bu adam futbolcu mu ben gerçekten emin olamadım. Herif sahada yürümüyor bile @Skywalker
FDmyCStXoAUgvJc.jpg:large

Liverpool iyi bir kaliteye sahip ama İstanbul takımları = Avrupa’nın en iyi trübünüdür. Son 1 haftada 3. Maçına çıkmış olan bir Liverpool istanbula gelmiş olacak ve bizden sonra da Chelsea dep’ine gidiyorlar . Rekabetçi bir oyun ortaya koymamız lazım ama Okan dna ümit yok. Liverpool bizden her ne kadar daha iyi olsa da rekabetçi bir oyun ortaya koyup yeniliyorsak öyle yenilmemiz gerekiri bunun icinse hem iç saha hem de yorgunluk avantajımız var. Buna ek olarak Liverpool da oyunsal olarak ccok iyi değil diyorlar.
Başka maçlarını izlemedim ama bu gün 90 dk izledim, tırtlar. Tabi rakipleri de çok iyi takımdı, onu da hesaba katmak gerek.

• Like
Tepkiler: Bavs
Crystal palace sert takım
Fiziksel olarak çok diriler ve 3'lü oynadılar, biz maalesef onlar gibi 3'lü oynayamayız. Yunus çok formda bence bu maçta iş yapar, aslında tam Barış'ın maçı ama çok formsuz. Crystal Palace hücum hattı aynı Barış gibi fizikli oyunculardan oluşuyor, bu gün Liverpool savunmasını mahvettiler.

• Like
Tepkiler: Hidalg0 ve Bavs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü