Bavs
★★★★★
Eren ugurcandan sonra 3. Vurgun geliyor doymadılar bir türlü en büyük düşmanımız yaSonra biz ima edince kızıyorlar, TSnin sosyal medya ekibi GSli herhalde
Eren ugurcandan sonra 3. Vurgun geliyor doymadılar bir türlü en büyük düşmanımız yaSonra biz ima edince kızıyorlar, TSnin sosyal medya ekibi GSli herhalde
İzlerken ben de aynısını dedim ama. Biz operasyon mu yapıyorlar dedim hatta. Penaltı olmayan pozisyona penaltı çaldırıp leke sürecekler sandım ama hakem çok açık görmüş pozisyonu. Tekke görüntüden hiç izlememiş ve doğal olarak izlemedim şerhiyle bence penaltı değil diyor. Erdemli bir hareket. Anadolu kulüplerine karşı lehimize hatalı karar varsa bunu dile getirmekte sıkıntı yok ama İstanbul takımlarına karşı lehimize hatayla puan kazanırsak has oldu onlara derim. Gasp edilen o kadar çok maç var ki temizlenmeleri için çok fazla kısas gerekecek.
Süleyman Hurma bu maç sonu o açıklamayı yapıyor ama gs maçında yedikleri ilk golü referans alarak söyleniyor. Büyükler kollanıyor diyor .
Sonra biz ima edince kızıyorlar, TSnin sosyal medya ekibi GSli herhalde
Adamın işine karışmama ihtimalleri yok, bence kazanması çok zor. Zaten oyuncularda hocayı yiyor, nasıl başarılı olabilir? Özellikle Türk oyuncular kesinlikle hocayı yiyor.Bakalım tedesco bu salaklara rağmen işini iyi yapmaya çalışan, profesyonel biri mi yoksa zaten gönderecekler beni diyip salan biri mi bu akşam az çok belli olacak gibi. Bu sarana, volkana, aykuta vs iyi bir cevap olacak şekilde ortaya çok iyi oyun koyup kazanmasını isterim.