Futbol Sohbet

Fenerbahçe-Nice

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
İnşallah hatırlatırsın da GS şov yaparsa, normal şartlarda her türlü GS alması lazım demiştim derim sıyrılım mesela : ))

Ali naci yine ortalığı karıştırıyor ama doğru olma ihtimali var. İcardi sadece mutsuzsa sıkıntı değil ama umarım huzursuzluk çıkarmaz. Osimhen sakatlığa açık topçu. İcardi de 3-5 kilo verince lig için yine iş görür. Ocaktan sonra zaten Odak lig olduğundan İcardi'yi de kaybetmemek lazım.

Sane tarafını şimdilik İlkay hallediyor gibi.
Osi, EAFC videosunda olayları alttan alarak Icardi'nin alıngan birisi olduğunu ve sorun çıkarabileceğinden desteklemeye çalıştığını görmüştük. Açıkcası ofis ortamında böyle olaylarda o kişinin gerçek düşüncesinin bu olmadığını düşünürdüm Osi'den için. Icardi gibi bir tipinde şımarık olduğunu düşünürdüm ve buna göre ikisine de bir tık mesafe koyar Osi'yle arada şakalaşırdım. Yani belki GS'liler olayı farklı yorumluyor olabilir ama dışardan birisi olarak bakınca pek doğal değil gibi.

Ha diğer oyuncular arasında böyle bir rekabet olmadığından daha doğal bir video duruyor onlar açısından ama forvetleri aynı videoya koymak biraz iş bilmezlik gibi. Çünkü medya karşısına çıkacak bir videoya biraz yapmacık tepkiler gözüküyor Osi ve Icardi'den bahsediyom. Neyse bunlar benim analizlerim, genelde de bu tip durumlarda haklı çıkarım ki İnşallah lig için haklıyımdır :devilish:

Osi, EAFC videosunda olayları alttan alarak Icardi'nin alıngan birisi olduğunu ve sorun çıkarabileceğinden desteklemeye çalıştığını görmüştük. Açıkcası ofis ortamında böyle olaylarda o kişinin gerçek düşüncesinin bu olmadığını düşünürdüm Osi'den için. Icardi gibi bir tipinde şımarık olduğunu düşünürdüm ve buna göre ikisine de bir tık mesafe koyar Osi'yle arada şakalaşırdım. Yani belki GS'liler olayı farklı yorumluyor olabilir ama dışardan birisi olarak bakınca pek doğal değil gibi.

Ha diğer oyuncular arasında böyle bir rekabet olmadığından daha doğal bir video duruyor onlar açısından ama forvetleri aynı videoya koymak biraz iş bilmezlik gibi. Çünkü medya karşısına çıkacak bir videoya biraz yapmacık tepkiler gözüküyor Osi ve Icardi'den bahsediyom. Neyse bunlar benim analizlerim, genelde de bu tip durumlarda haklı çıkarım ki İnşallah lig için haklıyımdır :devilish:

Maç öncesi konuşmalar düştü. Sane, Okan ateşli konuşurken "yav he he" der gibi esniyor. Sadece o olsa Sane problem çıkaracak dersin. Ama maç sonu kutlamalarına ve yapılan açıklamalara bakınca Sane hiç sorun etmemiş ve destekler gözüküyor ve iddialar o yönde. Aynı video da İcardi ise gayet sakince alkışlıyor destek veriyor ama maç sonu keyifsiz vs. Kendisi iyi oynamadığı için veya mahkemeleri vs devam ettiği için de olabilir bilemiyorum.

EA videosunda ise sorun yok bence. Osi ciddi her zaman konuştuğunda böyle alttan ve destekleyici konuşuyor. İcardi ise İngilizce konuşmak konusunda çok istekli değil gibi. Onun dışında bir sorun yok gibi.

Yarın bir video çıkar herkes bambaşka konuşur. Bu yüzden çok acele etmemek lazım. Normal şartlarda İcardi istediği kadar küssün Osi varken o oynar. Ama olurda sakatlık vs olur diye onu da hoş vehazır tutmak laızm mecburen. Ki ŞL'de de yine son maçlarda veya kalırsak play-off ta cezalar vs kart cezaları, sakatlıklar vs olacak illaki. Bu yüzden hem Sane hem de İcardi ne olur ne olmaz diye hazır halde tutmak lazım.

Ama daha önemlisi ne olursa olsun forma adaletinden vazgeçmemesi lazım Okan'ın. ŞL dönüşü bahanesiyle İcardi ve Sane oynatabilir onda sıkıntı yok. Ama ŞL'de ikisi de yedek olmalı.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Allahtan 2.5 alt oynadık ya

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü