Nebukadnezar
★★★★
Osi, EAFC videosunda olayları alttan alarak Icardi'nin alıngan birisi olduğunu ve sorun çıkarabileceğinden desteklemeye çalıştığını görmüştük. Açıkcası ofis ortamında böyle olaylarda o kişinin gerçek düşüncesinin bu olmadığını düşünürdüm Osi'den için. Icardi gibi bir tipinde şımarık olduğunu düşünürdüm ve buna göre ikisine de bir tık mesafe koyar Osi'yle arada şakalaşırdım. Yani belki GS'liler olayı farklı yorumluyor olabilir ama dışardan birisi olarak bakınca pek doğal değil gibi.İnşallah hatırlatırsın da GS şov yaparsa, normal şartlarda her türlü GS alması lazım demiştim derim sıyrılım mesela : ))
Ali naci yine ortalığı karıştırıyor ama doğru olma ihtimali var. İcardi sadece mutsuzsa sıkıntı değil ama umarım huzursuzluk çıkarmaz. Osimhen sakatlığa açık topçu. İcardi de 3-5 kilo verince lig için yine iş görür. Ocaktan sonra zaten Odak lig olduğundan İcardi'yi de kaybetmemek lazım.
Sane tarafını şimdilik İlkay hallediyor gibi.
Ha diğer oyuncular arasında böyle bir rekabet olmadığından daha doğal bir video duruyor onlar açısından ama forvetleri aynı videoya koymak biraz iş bilmezlik gibi. Çünkü medya karşısına çıkacak bir videoya biraz yapmacık tepkiler gözüküyor Osi ve Icardi'den bahsediyom. Neyse bunlar benim analizlerim, genelde de bu tip durumlarda haklı çıkarım ki İnşallah lig için haklıyımdır