Smith
★★★★
juventus stoperi gatti röveşatadan gol attı az önce. jeneriklik bir gol değildi ama ilk kez bir savunmacının röveşatadan gol attığını gördüm hafızam beni yanıltmıyorsa.
juventus stoperi gatti röveşatadan gol attı az önce. jeneriklik bir gol değildi ama ilk kez bir savunmacının röveşatadan gol attığını gördüm hafızam beni yanıltmıyorsa.
Asist de olur djdhdkdj barça ikinci yarı gsnin kronik 60. dakika kondisyon kaybı gibi bi şey yaşadıGol yiyeceksek bari hakimiden yiyelim
attığı golü hatırlamam mümkün değildi çünkü videoyu açtığımda ilk olarak bekir irtegün kimdi dedim. böyle biri olduğunu dahi unutmuşum ama gatti'nin golünden güzelmiş attığı gol.
city'nin puan kaybetmesi hiç iyi olmadı.
Bodo büyük problem hem bize ters gelen oyun yapıları var hem de şuan çok formdalar.Rakiplerden birtek Ajax formsuz bizim hedef maçı o Ajax ı ve union u yenip Bodo Monaco madrid city den en az 2 puan lazım herhangibirini yenersek ilk 24 yaparız.Şuan bodo city den daha korkunc geliyor.Madridle de iyiki yakın zamanda karşılaşmıyoruz şuan alev alıyorlar Real frankfurt dinlemeden 5 er sayıyorlar.Yine yenmemiz gereken Monaco, hayalini kurduğumuz şeyi yapıp City'den puan almış.
Monaco, Bodo, Union biz bunları nasıl yeneceğiz. Bir Ajax var herhalde gözümüze kestirebileceğimiz.
Bu 4 maçtan 3'ünü kazanmamız şart. Frankfurt'u yenmiş olsak şuan çok umutluyduk. 4'te 2 yapsak tamamdı