Bavs
★★★
6.5 diyorlar 6.5 ok gibi. Kaleciyi bilmiyorum nasıl oynuyorKanka Ederson cidden öyle abartıldığı kadar iyi değil, 10 milyon çok fazla bu adama.
6.5 diyorlar 6.5 ok gibi. Kaleciyi bilmiyorum nasıl oynuyorKanka Ederson cidden öyle abartıldığı kadar iyi değil, 10 milyon çok fazla bu adama.
Ayağı çok iyi olduğu için elit seviyede oynuyor kurtarış yüzdesi olarak Muslera her sezon daha üstün. Ama o istatistik için Premier Lig’te kaleci olmak daha zor diyorlar, bilemiyorum City gibi takımın kaleye kaç şut geliyor ki zaten.6.5 diyorlar 6.5 ok gibi. Kaleciyi bilmiyorum nasıl oynuyor
Muslera harika kaleci ki zaten, son iki sezonda eskisine göre düştü ama 22-23'te yine kurtarış yüzdesi olarak birinci idi diye hatırlıyorum, farklı iki tip kaleci, Ederson isteğini anlıyorum ama Günay da o tipten kaleci, daha iyisini istemesi en azından plan var aklında diye yorumlatıyor.Ayağı çok iyi olduğu için elit seviyede oynuyor kurtarış yüzdesi olarak Muslera her sezon daha üstün. Ama o istatistik için Premier Lig’te kaleci olmak daha zor diyorlar, bilemiyorum City gibi takımın kaleye kaç şut geliyor ki zaten.
ne olursa olsun biz zaten Muslera gibisini bulamayızAyağı çok iyi olduğu için elit seviyede oynuyor kurtarış yüzdesi olarak Muslera her sezon daha üstün. Ama o istatistik için Premier Lig’te kaleci olmak daha zor diyorlar, bilemiyorum City gibi takımın kaleye kaç şut geliyor ki zaten.
iki farklı lig bunu premier lig ilk 5 takımları ile falan kıyaslasak daha doğru olur ya da diğer kaleci nin performans neydi city’de?Ayağı çok iyi olduğu için elit seviyede oynuyor kurtarış yüzdesi olarak Muslera her sezon daha üstün. Ama o istatistik için Premier Lig’te kaleci olmak daha zor diyorlar, bilemiyorum City gibi takımın kaleye kaç şut geliyor ki zaten.
Yok canım o kadar değildir.Bu fazla bir istek olur. 75'e alıcam 75'e satarsam birde Napoliye bir kısmını mı verecez ha.. bence kardan paydır o.Napoli hem satıştan pay hem de 2-3 yıl boyunca italyaya satılmayacağının garantisini istiyor
iki farklı lig bunu premier lig ilk 5 takımları ile falan kıyaslasak daha doğru olur ya da diğer kaleci nin performans neydi city’de?
Ayağı iyi diye alınan kalecinin bizim ligte psikolojisi bozulur, taraftarın asla sabrı olmuyor iki kötü gol yesin isterse 5 maçta 1 asist yapsın yine bir ton eleştiri yer.Muslera harika kaleci ki zaten, son iki sezonda eskisine göre düştü ama 22-23'te yine kurtarış yüzdesi olarak birinci idi diye hatırlıyorum, farklı iki tip kaleci, Ederson isteğini anlıyorum ama Günay da o tipten kaleci, daha iyisini istemesi en azından plan var aklında diye yorumlatıyor.