Bavs
★★★★
Abooo paraya bak. Adamın yıllık maaş cost’u bonservisinden daha yüksek. Ligin en pahalı oyuncusu budur herhalde
4 yıl sözleşme almış bideAbooo paraya bak. Adamın yıllık maaş cost’u bonservisinden daha yüksek. Ligin en pahalı oyuncusu budur herhalde
Türkiyede 3 büyüklere bir şey olmaz ya hepsi aynı75 bonservis, 10-15-20 maaşlar. Beşiktaş bile 30 verebiliyor bonservise. Arabistan'da devlet destekli reklam için yapılıyor bu. Türkiye'de ne ara böyle oldu?
Avrupadaki en elit forvetlerden bile fazla alıyor. Osimhen ve duran’ı bir şekilde açıklayabilirsin de bu tamamen skandal.4 yıl sözleşme almış bide
Gs teklif götürdüğünde de hakan gelirse büyük iş diyordum hakanın fenere geleceği ile alakalı tutumum değişmedi yani. Hatta bu bonservise geleceğini de düşünmüyorum. Gs hakana da ilkaya da teklif götürdü. Hakan durduk yere kendi başına yangın başlattı he :d osimhen işinin bu kadar uzaması beklenmiyordu. Gsnin olayı oyuncuyu kulübün üstüne salıp baskı yapıp bonservis kırmak. Şimdi hakan kim tanımıyoruz moduna geçmişsiniz hemen :dYa başka ne olacak. Mesele nasıl bu değil Glo. Tamamen bu. Hakan kendi başına yangın başlattı ama kulübü geri adım atmadı bu konu hakkında. Görüşme başlatıldığına dair haber bile çıkmadı. Gs tarafı yalandı hatta. Gsnin önceliği Osimhen’di her zaman. Osimhen’den başka bir topçuyla adam akıllı görüşme bile yapılmadı. Büyük bonservis verilecek ve bu diğer yapacağın transferlerin planlarını da değiştiriyor. 31 yaşında ve sözleşmesinin bitmesine 2 sene kalmış. Inter yüklü bonservis istiyor. İşimiz gücümüz yok büyük Gsli diye Osimhen işini rafa kaldırıp 35m verip alacağız adamı.
Teklif götürdünüz diye en büyük Hakancı olmuşsun hemen. Bir alın da öyle fanlığına başla be adam.![]()
KesinlikleAvrupadaki en elit forvetlerden bile fazla alıyor. Osimhen ve duran’ı bir şekilde açıklayabilirsin de bu tamamen skandal.
Bissouma yerine Hakan ı alın bakalım daha iyiGs teklif götürdüğünde de hakan gelirse büyük iş diyordum hakanın fenere geleceği ile alakalı tutumum değişmedi yani. Hatta bu bonservise geleceğini de düşünmüyorum. Gs hakana da ilkaya da teklif götürdü. Hakan durduk yere kendi başına yangın başlattı he :d osimhen işinin bu kadar uzaması beklenmiyordu. Gsnin olayı oyuncuyu kulübün üstüne salıp baskı yapıp bonservis kırmak. Şimdi hakan kim tanımıyoruz moduna geçmişsiniz hemen :d
Fena kazık. Asla bir stoper bu kadar etmez. Skriniar hiç etmez.Abooo paraya bak. Adamın yıllık maaş cost’u bonservisinden daha yüksek. Ligin en pahalı oyuncusu budur herhalde
İkisi farklı profiller bissouma tipi hakanın yanına. Hakan amrabat yerineBissouma yerine Hakan ı alın bakalım daha iyi![]()