Montana
★★
Adam tam bir survivor bence 20 sene de şampiyon olamazsa istemediği sürece gitmez.Ali koç İSTİFA.
Adam tam bir survivor bence 20 sene de şampiyon olamazsa istemediği sürece gitmez.Ali koç İSTİFA.
Gitmek istememesini anlıyorum ama istemese bile bu kadar başarısız olmuş birini gönderememek de fenerbahçe camiasına yazar. Neyse ki camia olarak kaybetmeye alışığız xd.Adam tam bir survivor bence 20 sene de şampiyon olamazsa istemediği sürece gitmez.
Başka sağlam aday da çıkmiyo sanirimGitmek istememesini anlıyorum ama istemese bile bu kadar başarısız olmuş birini gönderememek de fenerbahçe camiasına yazar. Neyse ki camia olarak kaybetmeye alışığız xd.
Adam mafya gibi çöktü kulübe. Allah kurtarsın ne diyelim...Başka sağlam aday da çıkmiyo sanirim
Tahminlerimin beni yanıltacağını sanmıyorum. Bu adam maksimum İmmobile’nin bu sene verdiği civarda bir katkı sağlar Beşiktaşa.
Usta yine iyi oyuncu çekersiniz ya. GS Cl'ye katılıyor daha kaliteli oyuncu çekiyor. Sonra daha kaliteli oyuncu çekip şampiyon oluyor yine clye katılıyor. Ali Koç bizi kısır döngüye soktuSane ile belki bu sene transfer şampiyonu biz oluruz sandım ama Duran üstüne Asencio ile Fener yine farkını koydu.
Forumun ilk iddaasına girmeye var mısın?Tahminlerimin beni yanıltacağını sanmıyorum. Bu adam maksimum İmmobile’nin bu sene verdiği civarda bir katkı sağlar Beşiktaşa.
Neden olmasın.Forumun ilk iddaasına girmeye var mısın?