Sat sat satEee icardi yi nereye yama yapıcaz ilk 11 fikirleri söyleyin bari
Ya Fener zengini var da biz gariban mıyız8 veren 15 de verir. Bu paralar astronomik değil. Ama sizinkiler öyle. Kaldı ki bu maaşı vs tam söylememe çoğu kulüpte var aynı şeyler değil. Gelir belli gider belli. Geçen devre arasında 5 parası yoktu gsnin ne oldu da birden psg vs ile yarışır oldu? Fener zenginlerinden para alıyor gs kimden alıyor? Basbayağı sıkıntılı durum işte...
Her sezon bu adamı savunduk, gerekirse Galatasaray'ı için yanağını okşatır ama Icardi Osimhen seviyesinin altında santrafor oynattırmaz.Yakışıklı dursuna yağlı surat diyenler utanır mı @Whitebear D
Sınırları var. Ağzına baklavayı alacak kadar ileri gitmeden işi hallediyor. Tam çakal başkanımHer sezon bu adamı savunduk, gerekirse Galatasaray'ı için yanağını okşatır ama Icardi Osimhen seviyesinin altında santrafor oynattırmaz.
Yok bizde tabi. Hadi kanıtla. Sizinki ortada. Sen çık asıl biz kirliyiz de hepiniz öylesiniz kafasından. Devre arası kırk takla atmadılar mı? Ereni kutucuyu sayıyorsunYa Fener zengini var da biz gariban mıyızHem öyle kafana göre ben cebimden para koyuyorum tarzı bir şey yok, gelirler artmıştır mutlaka ve plan vardır, sen sanıyorsun GS muslukla akıtıyor parayı, baksan Fener veya BJK ye giderler kafa kafaya ama gelirler farklı, karaborsa işi vs diyorsan da yapmayan bir takım bul göster tamam dicem, hem geçen devre de paramız vardı? Cuesta, Eren, Kutucu, Morata vs hepsine para verdik, bu kulüp Avrupa kupalarına da katılıyor, orada da FFP var ve inceleniyor, daha geçen BJK 900k euro ceza yedi, komplo teorilerinden kurtul artık
Ben katakulli yoktur demiyorum ama usulüne göre yapılıyor demek ki, hem yapmayan takım da yok diyorum, çık artık şu sütte leke var bizde yok kafalarından
![]()
Valla varsa şikayet dediğim gibi bu takım inceleniyor çatır çatır, TR değil bak UEFA inceliyor, sen bizde yok diyorsun da daha geçen sene Aziz Yıldırım, ICK parası konusunda yalan söylüyorsunuz, Mou'nun parasını biliyorum kandırma, imaj hakları vs dedi, yok diyebiliyorsan sizde de cidden dönmediğine katakullinin, tartışacak pek bir şey yok ki dostum, ligi kapatabilirsinYok bizde tabi. Hadi kanıtla. Sizinki ortada. Sen çık asıl biz kirliyiz de hepiniz öylesiniz kafasından. Devre arası kırk takla atmadılar mı? Ereni kutucuyu sayıyorsunparanın olmadığının kanıtı bu elemanlar. Hadi geçtim 3 sene önce ile su anki dönemde harcanan paraların izahı yok. Gelirler artmış mış da bilmem ne de geç o hikayeleri. Gsnin zengini nerede? Sürekli bizim yöneticiler fakir ya da katkı vermiyor diye yazıp duran gsliler değil mi? Avrupa kupalarına katılıyormuş bir sezon şl gittiniz geri kalan? Ki oara sadece bir dönemdir de harcanmıyor. Paranın nereden geldiğini az çok biliyorsun sen de ama bunu diğer kulüplere de atmaya çalışma bence. Neyse sizin için bunların çok öneminin olduğunu düşünmüyorum. Takım güçlensin de nasıl olursa olsun. O zaman ligi kapatalım hiç oynanmasını. Adil bir rekabetin olması için bunların olmaması gerekir. Ligin bu halinden tat alıyorsanız bir şey diyemem.