Futbol Sohbet

Öyle zaten. Ben eldeki oyuncular içinden konuşuyorum ancak tam da olmaz değil.

mevcut rotasyonda Orkun’un eksiklerini en iyi tamamlayan isim Demir Ege.

Senin yorumu görmeden ben de atmışım aynısını. Yine de birazcık daha sert bir isim olsa iyi olur, büyük ihtimal stoperi 6 numarayla üçleyeceğiz.

Sağ beke Peters'ın olası gelişiyle iki kanadı da değiştirmemiz şart. Sağ kanada Olsen ve Cerny isimleri geçiyor bakalım hangisi alınacak.

Gvf5VFJWYAAU2n9

Senin yorumu görmeden ben de atmışım aynısını. Yine de birazcık daha sert bir isim olsa iyi olur, büyük ihtimal stoperi 6 numarayla üçleyeceğiz.

Sağ beke Peters'ın olası gelişiyle iki kanadı da değiştirmemiz şart. Sağ kanada Olsen ve Cerny isimleri geçiyor bakalım hangisi alınacak.

Gvf5VFJWYAAU2n9

Joa neves’in 3te 1i olsa zaten üst seviye bir oyuncu olur. Nevesten artısı da boyu.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Sana güveniyorum dursun. Yarın burayı sarı kırmızıya boyucaz

Maalesef her gün fenerli olmaktan daha da utanıyoruz. Kurucusu Türk düşmanı olan, Türk kelimesine alerjisi olduğu için amerikada yunan yoğurdu ismi ile Türk yoğurdu satan adamlarla sponsorluk anlaşması imzalamaya kalkmak ne demek.Bu sene sanırım Bjk lobisine katılacağım @Tiksav Lee ile beraber ikinci haftadan şampiyon ilan ederiz kendimizi eğlenceli olur.

Maalesef her gün fenerli olmaktan daha da utanıyoruz. Kurucusu Türk düşmanı olan, Türk kelimesine alerjisi olduğu için amerikada yunan yoğurdu ismi ile Türk yoğurdu satan adamlarla sponsorluk anlaşması imzalamaya kalkmak ne demek.Bu sene sanırım Bjk lobisine katılacağım @Tiksav Lee ile beraber ikinci haftadan şampiyon ilan ederiz kendimizi eğlenceli olur.
Kardeşim dünya hassas kalpler için bir cehennemdir xD

Fenerli olmaktan niye utanıyorsun? Tüm taraftarı suçlulardan ve suç örgütlerinden mi oluşuyor? Galatasaray’a bakınca kocaman bir Impel Down görüyorum. Tek fark özgür olmaları. Beşiktaş desen adamlara tinerci diyorlar. Gerçi ben öyle olduklarını düşünmüyorum. Trabzonspor desen “Trabzon” demek yeterli olur. Fenerbahçeli olsam gururla giyerdim ben o formayı. Rambo Okan ve Kadıköy Boğası gibi sanki Oda karakteri gibi adamlar destekliyor takımı.

Bakalım Mbappe'ye mi verecekler yoksa Arda'ya mı 10 numarayı. Xabi Alonso çok fazla egolu var, bir yaptırım yapacağız minvalinde bir şeyler dedi. Perez'de Xabi'nin arkasındayız dedi. Rodrigo zaten gidiyor, Vini, Mbappe ve Bellingham'dan birinin bileti kesilecek herhalde. Hadi bakim kaos görsün bu gözler. Hala Madrid!!!

• Like
Tepkiler: justahuman ve Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü