Gs 70 milyonu taksit yapmış anlaşılan adamda(napoli başkanı) siktiri çekmiş.La noluyor hani geldiydi.
Kariyerden kastın ne? Aldığı iki altın ayakkabı üzerinden mi değerlendiriyorsun?Türk futboluna kariyer olarak gelmiş en büyük oyuncu = Jardel . daha iyileri olabilir ama böyle cv ye sahip bir oyuncuyu bugğn 75 e alamazdın .. gerçi o zamanın parasıyla bile 17 milyonu enflasyon olarak hesaplarsan 27 m€ falan yapıyor Türk futbolunun anlık olarak en pahalısı hala
Reis sizinkiler 75'e de çıkmamış galiba xDBu laurenti fantastik küfürler istiyor
Abdullah Öcalan'a İtalya vatandaşlığı çıkarttıran adam Oshimen'i mi alamayacak :dLa noluyor hani geldiydi.
La noluyor hani geldiydi.
Zamanında Fatih Terim engel olmuştu buna. Troll falanda değil büyüklüğe bak.Abdullah Öcalan'a İtalya vatandaşlığı çıkarttıran adam Oshimen'i mi alamayacak :d
Zaten ben satışta bu ücreti karşılar diye transferi çok pahalı görmüyorum. Ha belki 75 olmaz 60 olur ama o 15'i hayli hayli çıkartır GS Osi'nin etkisiyle. Bizim Orkun transferi de benzer 30'a aldık min 30'a satarız henüz 24 yaşında. Şu an en pahalı transfer ama 1 gün falan sürer herhalde 30 olayı.GS'nin teklifi 70+5 sanırım onu da şarta bağlı olmadan ve nakit istiyorlar sanırım yani 30+üç taksitle 45 olsun diyorlar.
Medya biraz geriden geliyor olabilir. Bana kalırsa buradan bu transfer dönmez. Gelir Osimhen. Ama ne kadar tuzlu gelmiş onu göreceğiz.
Umarım icraat olarak karşılığını oynatırken ve satarken görebiliriz.