Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Jelert’e acilen kas kütlesi kazandıracak kür lazım. Şahsen ilk baş testosteron enanthat ve anavar ile başlasak olur gibi.
Güçlendirilmiş Jelert (iğneli) + Sane 40 gol katkısı yapar şu kanat.
Yetenek , oyun zekası falan her şey var da sanki bir vücudu yokmuş gibi….Jelert’e acilen kas kütlesi kazandıracak kür lazım. Şahsen ilk baş testosteron enanthat ve anavar ile başlasak olur gibi.
@Arthur ve @Müsteşar Kemal ile 5 ay veriyorum. Onların koçluğunda bir canavara dönüşebilir.Yetenek , oyun zekası falan her şey var da sanki bir vücudu yokmuş gibi….
Ligin sonundaki taktiği yapıcak işte. Lemina sayesinde torreira daha hücuma katılmıştı o taktik. Hakanın gelmesi yetmez. 1 tane daha çok iyi orta saha lazım. 3 lü orta sahaya 3 alternatif lazım. Yoksa kimse Avrupa'da başarı beklemesin. Avrupa da başarı yakalayamımızın en büyük sebebi bence kadronun darlığı. Lig maçından çıkıp 2 gün sonra Avrupa maçına gidiyor oyuncular bu şekilde başarı gelmez. Yedeklerle bile ligde maç kazanabilmeliyiz efe akman ile fln olmaz
Hakan gelecek gibi duruyor, kimden çıkarız bilemiyorum ama Hakan daha çok 6 gibi oynuyor bizde de Torreira var. Okan Italya yapmak için 3’lü oynatmayı denemese bari Hakan tam 3’lü adamı.
Orta saha falan lazım değil çok daha iyi orta sahaya gelene kadar 9 numara soru işareti 10 patlak , sağ bek yok, kalecin yok . Bunlardan sonra para kalırsa çok iyi orta saha olabilir de para kalmaz. Orta sahada zaten sara, torreira, lemina, kaan ve Hakan olursa orta saha hayli hayli bitmiş demektir.Ligin sonundaki taktiği yapıcak işte. Lemina sayesinde torreira daha hücuma katılmıştı o taktik. Hakanın gelmesi yetmez. 1 tane daha çok iyi orta saha lazım. 3 lü orta sahaya 3 alternatif lazım. Yoksa kimse Avrupa'da başarı beklemesin. Avrupa da başarı yakalayamımızın en büyük sebebi bence kadronun darlığı. Lig maçından çıkıp 2 gün sonra Avrupa maçına gidiyor oyuncular bu şekilde başarı gelmez. Yedeklerle bile ligde maç kazanabilmeliyiz efe akman ile fln olmaz
Immobile ye yıllık 10 milyon bağlamadıgımız ve 3 sezondur şampiyon olduğumuz içindiraga sane aldılar bir de Hakan geliyor. Bjkyi belçika ligine falan taşıyalım bunların musluğunun suyu nereden geliyor belli değil
Daha eksik çok zaten onunla ilgili bir şey demedim. Ama her bir oyuncunun 1 yedeği olmalı 5 oyuncu saydın dikkat edersen. 6. yok ? Onu diyorum bunu yapmadan Avrupa'da başarı gelmez. İstediğin takıma bak Avrupa da başarı yakalayan takımların yaptığı şey bu. Yeri geliyor haftada 3 maç atıyorsun cl zamanı. Bunun yorulması var, cezası var, sakatlanması var...Orta saha falan lazım değil çok daha iyi orta sahaya gelene kadar 9 numara soru işareti 10 patlak , sağ bek yok, kalecin yok . Bunlardan sonra para kalırsa çok iyi orta saha olabilir de para kalmaz. Orta sahada zaten sara, torreira, lemina, kaan ve Hakan olursa orta saha hayli hayli bitmiş demektir.