Orkun Kökçüyü mü almışız?Fenerin şampiyonluk hasreti 15+1 yıla uzuyor
Yaşları küçük abisi, büyüyecekler daha xDMessicilerden Ronaldo konusunda iğrenç yorumlar okudum midem bulandı kusucam![]()
Dribbling I kötü dedik. İyi mi?Messicilerden Ronaldo konusunda iğrenç yorumlar okudum midem bulandı kusucam![]()
Kötü mü? Bence futbol için gayet iyi ya. Nolacak Usain Boltla mı yarışacakDribbling I kötü dedik. İyi mi?
Kenny yanlışın var. Ne Aralığı şimdiden bitti lig bizim için. Çünkü diğer takımlarda olmayan bir şey var bizde. Aliiiiii var...Gs-Osimhen haberinin üstüne Bjk orkun görüşmeleri de ciddileşmeye başlamış. Bu sene fener gsden 20 bjk den 12 puan fark yer hayat bitti lig bizim için Aralıkta bitecek.
Hız dan bahsetmiyoruz ki top sürme becerisi zayıf. Adam geçmede ve dar alanda yetersizKötü mü? Bence futbol için gayet iyi ya. Nolacak Usain Boltla mı yarışacak![]()
Kanser olmamak için erkenden basketbola geçişi tavsiye ediyorum diyeceğim orada da guduric-mccollum-nigel hayes Davis üçlüsü ayrıldı ve yerlerine henüz kimse alınmadı. Fener tayfayı hızlıca kadın basketbola alalımGs-Osimhen haberinin üstüne Bjk orkun görüşmeleri de ciddileşmeye başlamış. Bu sene fener gsden 20 bjk den 12 puan fark yer hayat bitti lig bizim için Aralıkta bitecek.