Futbol Sohbet

Gardi’ye 4 milyon komisyon lafları dönmeye başlamış, zamanında Falcao’nun menajerine daha çok ödemiştik. Gardi’nin getirdiği topçular belli keşke imkanımız olsa da 4 değil 14 versek canım menajerime.
A. Kavukçu ve İbrahim Hatipoğlu maaş almasında Gardi alsın parasını sıkıntı yok.

Bu arada Osimhen tuzlu ama formdan düşmediği, ciddi sakatlığı olmadığı sürece iki sene sonra satarsın. Satmaz da 4 sene iyi performansla oynarsa zaten hakkını vermiştir. Ama bence 3 yıl oynatıp, sonra sözleşme uzatıp satmak lazım. O zaman ballı kaymak olur.

Ama bu kadar istenen ve para dökülen transferlerde maraz çıkar. Kupasız ve Avrupa'da ilk 25 yapamadığımız sezon hayırlı olsun.

Umarım peşinat çok yüksek değildir de bir iki transfer heyecanı da yaşarız.

• Like
Tepkiler: Whitebear D

Bakalım iyi bir transfer. Svenson'un dünkü performansından sonra yine bir defansif aksiyonu kötü ama ataklarda iyi olan oyuncu aldık. Bu seneki performansını çok kale almıyorum. Malum Southampton lig düştü. Adam son 10 maçında 6 farklı mevkide oynamış. Bu arada adam sol bekte oynayabiliyor. Eğer Taha Şahin ve Tayfur takımda tutulursa bazı maçlarda sol bekte de iş yapabilir. Malum Sol bek yedeğimiz Serkan Emrecan Terzi. Böylelikle şu an sol - sağ kanat olursa 6 numara transferi kaldı. Sonraki transferler büyük ihtimal fırsat transferi olacak diye bekliyorum.

Not: Bu arada 6 numara için girişimler varmış, bunlardan biri Palhinha. Bir durumu sorulmuş, cevap bekleniyor. Munih'e geçen sene 55m avroya transfer oldu ama süre bulamadı. Premier Lig'den Everton ve birkaç premier takımıyla anılıyor.

• Love
Tepkiler: Tiksav Lee

Bakalım iyi bir transfer. Svenson'un dünkü performansından sonra yine bir defansif aksiyonu kötü ama ataklarda iyi olan oyuncu aldık. Bu seneki performansını çok kale almıyorum. Malum Southampton lig düştü. Adam son 10 maçında 6 farklı mevkide oynamış. Bu arada adam sol bekte oynayabiliyor. Eğer Taha Şahin ve Tayfur takımda tutulursa bazı maçlarda sol bekte de iş yapabilir. Malum Sol bek yedeğimiz Serkan Emrecan Terzi. Böylelikle şu an sol - sağ kanat olursa 6 numara transferi kaldı. Sonraki transferler büyük ihtimal fırsat transferi olacak diye bekliyorum.
güzel gidiyor şuan transfer süreci. 2 Transfere şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro yapısı olmuş olur. Ha nispeten daha oturmuş gs ve fb yine daha avantajlı ama potansiyeli var takımın

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü