Abi sizin kadro planlamasını anlamak cidden güç.6 tane forvetimiz oldu. 3-1-6 oynayacağız sanırım. İşin garibi Banza da beni alın diye haber yolluyor.
Abi sizin kadro planlamasını anlamak cidden güç.6 tane forvetimiz oldu. 3-1-6 oynayacağız sanırım. İşin garibi Banza da beni alın diye haber yolluyor.
saul niguez kafasını futbola verir ve fit kalırsa eğer kalitenize kalite katar ama bu ihtimal çok düşük çünkü chelsea'ye gittiğinden beri dibi gördü kariyeri. ayrıca 4-4-2 oynayacaksanız eğer pres ve geçiş odaklı bir oyun anlayışınız olacak büyük ihtimalle. saul'un ciğerler yetmeyebilir 4-4-2'de.Onuachu
Felipe Augusto
Sikan
Draguş
Enis Destan
Poyraz Efe
olmak üzere 6 forvetimiz var. Saul Niguez ve Puertas dedikoduları var. Kanat için Jeremie Boga, stoperde Wooh söylentileri var. Şu Transferler olursa yarışan bir takım çıkartabiliriz. 4-4-2 oynayacağız gibi duruyor.
Paralel mesajlaşma yerinde küfür etmek serbestti. Acaba burada Ali'ye sövebilir miyim?Lütfen Ali'ye sövmek serbest olsun olabilir mi?
Yaptığı sponsorluk anlaşmasından sonra Ali hakediyor aslında daSövebiliyor muyuz asdfg![]()
Eğer hakaret edilebiliyorsa bende 1 tane popo fotosu atmak istiyorumYaptığı sponsorluk anlaşmasından sonra Ali hakediyor aslında dabiz seviyeyi bozmayalım arkadaşlar dozunu kaçırmadan hakaret edin hakaretler birbirinize karşı olmadığı sürece sıkıntı yok.
İstanbula gidesim geldi yeminle ya
3-4-1-2, 3-4-3 oynayacağız sanırım. İsmi geçenler aşağı yukarı böyle. Ekstra sağ bek nesyri kısmından emin değilim. Onlar da değişebilir. Asensio trossard ve duran ile ilerisi 3lu de olabilir. Bu durumda Taliscanın da gidebilecegini düşünüyorum. Fenerin asıl problemi kanatları hallederse göndereceği oyuncular olacak. Liva., amrabat, becao, djiku, zajc, szymanski, talisca, bir ihtimal fred falan bayağı bir oyuncu gidebilir.Fener'in şu anki kadro yapılanması anlayamadım ben. Geçen sene çok inişli-çıkışlı bir grafikleri vardı. Bu yüzden onlar hakkında oyunlarını gördükten sonra bir şeyler diyebilirim.
GS konusunda adamlar kadrosuna Sane'yi kattı, düşüşte olan bir oyuncu GS'de iş yapacağını düşünüyorum ama Zaha olma potansiyeli de var. Osi transferi gerçekleşti diye bakarsak büyük oyuncu anadolu takımlarına karşı maç çözen yapısından dolayı GS'yi 2 maçta da yensek yine şampiyon olamayız. Bizimde en azından GS gibi anadolu takımlarının maçlarını çözebilecek oyunculara gitmemiz gerekiyor. Birde Mertens gitti, bir de 10 numara almaları veya orayı daha hareketlendirecek bir oyuncuya ihtiyaçları var. Okan'ın kriz yönetimine dahil şu ana kadar hep çizgiden döndü. Bakalım bu sene Icardi - Osi savaşı çıkarsa oradan belki bir şeyler yapabiliriz.
Fener'in Eylül mü Ekimde mi seçim var, kaos ortamı olursa bu sene iyi gidersek GS'yle çekişiriz gibi. Tabi bunlar iyi gidersek gerçekleşecek bir durum.
KWP'yle aynı uçakta gelmesi planlanıyormuş. O yüzden yarın ikisi aynı uçakta indirmeyi planlıyorlar. Bir de Orkun için imza töreni yapılabilir diyorlar ama KWP'yle aynı anda gelecekleri için belki yapmayabilirler.İstanbula gidesim geldi yeminle ya
Valla Orkuna imza töreni yapmamak büyük hata olurKWP'yle aynı uçakta gelmesi planlanıyormuş. O yüzden yarın ikisi aynı uçakta indirmeyi planlıyorlar. Bir de Orkun için imza töreni yapılabilir diyorlar ama KWP'yle aynı anda gelecekleri için belki yapmayabilirler.
Bana nedense oyun planı çok baştan savma isme göre yapılmış gibi geliyor. Zaten 12+2 yabancı hakkı var şu an bakınca 11 yabancı oyuncu da ilk 11 gibi duruyor dediğine göre. Oğuz, İrfan, İsmail, Çağlar ve Yusuf'la da iyi bir Türk rotasyon var. Elden çıkması gereken Becao, Amrabat, Zajc, Symanski,Talisca, Lincoln var ki bunlardan 3 tane yabancı hakkı kalıyor bir de Mou Türklere nedense öncelik vermiyor. Bu yüzden İrfan'ı bize verin geçin çok düşünmeyin3-4-1-2, 3-4-3 oynayacağız sanırım. İsmi geçenler aşağı yukarı böyle. Ekstra sağ bek nesyri kısmından emin değilim. Onlar da değişebilir. Asensio trossard ve duran ile ilerisi 3lu de olabilir. Bu durumda Taliscanın da gidebilecegini düşünüyorum. Fenerin asıl problemi kanatları hallederse göndereceği oyuncular olacak. Liva., amrabat, becao, djiku, zajc, szymanski, talisca, bir ihtimal fred falan bayağı bir oyuncu gidebilir.
![]()