Futbol Sohbet

Normalde Sane Bayern'in direkt sağ kanadı olarak bakarım Ama bu sene rotasyonda daha çok kullanıldı. Sonra formayı Olise'ye kaptırdı. Rakamlara bakınca iyi oynamış ama belli dönemlere salmış, antreman eksikliğinden falan kadroya alınmamış. Şampide sonradan oyuna girmiş. Arsenal'de Bayern'de hem rotasyon için hem de iyi isim kadroda bulunması alternatif açıdan iyi diye istemişler. Bizim ligin dinamikleri için biraz Zaha olayına dönebilir. Yoksa Sane büyük oyuncu sadece bu seneki mentali nasıl onu bilmiyorum.

Çok plansız kadro yapıyormuşunuz gibi geliyor bana. 1 tane oyuncu alıyorsunuz sonra o bölgede oyuncu tutmuyor, aldığınız oyuncuyu farklı bölgeye devşirmeye çalışınca ligden kopuyorsunuz. Kostic'i 3-5-2'nin soluna aldığınız sonra Mou sistemi değiştirdi sol bekte 5-6 maç sonunda verim almaya başladı. O yüzden anlayamıyorum, İrfan 1 maç iyi oynuyor, sonra 1 maç kötü oynasın direkt kesiyor. Bundan dolayı diyorum, Mou'nun kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum.
Orası öyle zaten takımı çok kurcalıyor. Defansla bu kadar oynamasaydı asla bu kadar gol yemezdik. En ufak şeyde hemen değiştiriyor hemen birilerini kesiyor. Mou başlı başına güven vermiyor ama normal bir durumda geçiş oyunu oynayacak bir takımı düşünerek kadro kuruyorum işte. Yoksa ne moudan ne de önümüzdeki sezondan gram beklentim yok. İster Yamal arda falan dolu olsun takım. En iyi stoper hattını dizsek ne olacak? Her maç kurcalayıp değiştirecek.

Orası öyle zaten takımı çok kurcalıyor. Defansla bu kadar oynamasaydı asla bu kadar gol yemezdik. En ufak şeyde hemen değiştiriyor hemen birilerini kesiyor. Mou başlı başına güven vermiyor ama normal bir durumda geçiş oyunu oynayacak bir takımı düşünerek kadro kuruyorum işte. Yoksa ne moudan ne de önümüzdeki sezondan gram beklentim yok. İster Yamal arda falan dolu olsun takım. En iyi stoper hattını dizsek ne olacak? Her maç kurcalayıp değiştirecek.
O yüzden gönderin gitsin İrfan'ı bize, adam Fener'li zaten orasına kimse bir şey demiyor. Tam bizim istediğimiz tarzda bir oyuncu cuk oturur valla hemide Türk.

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
O yüzden gönderin gitsin İrfan'ı bize, adam Fener'li zaten orasına kimse bir şey demiyor. Tam bizim istediğimiz tarzda bir oyuncu cuk oturur valla hemide Türk.
Adama yazık da oluyor geçiş oyununa da uygun değil de işte. Başka takımda izlemesi kalp kırar :D

Cengizi verelim. Üstüne tenisci emre. Bedava hem de

• Haha
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü