Futbol Sohbet

Mert Müldür'den iyi yedek olur onun yerine kesinlikle Gökhan Sazdağı'nın alınması lazım. Bu sene Kayserisporun neredeyse tüm maçlarını izledim Gökhan rahatlıkla Fenerbahçemin sağ beki olacak seviyede zaten istatistikleri çok çok iyi(y)

• Like
Tepkiler: Whitebear D
bi 6 numara bir tane de sol kanat bizi çok ciddi şampiyonluk adayı yapar.

Mert Müldür'den iyi yedek olur onun yerine kesinlikle Gökhan Sazdağı'nın alınması lazım. Bu sene Kayserisporun neredeyse tüm maçlarını izledim Gökhan rahatlıkla Fenerbahçemin sağ beki olacak seviyede zaten istatistikleri çok çok iyi(y)
Millet dalga geçiyor ama cidden iyi adam, zamanında Zaha’nın kariyerini bitirdi.

“Gökhan Sazdağı’nı bile geçemiyor bu nasıl yıldız kanat” diye dalga geçe geçe adamın sonunu getirdiler.

Bizim başkan sürekli borcu düşürdük diyor ama harcama limitimiz düşüyor. 2 milyar Tl civarına indirdik demedi mi geçenlerde @Zogolo ? Bir adamın her hareketi mi faul olur.

Bu yalanı ilk kim destekledi acaba çok merak ediyorum. La adam bildiğin mükremin çıtır ya şu tipe, hareketlere bak. Bakınca hiç bu adamın kulübü temsil eden adamdır diyebiliyor musun? Bazı şeyler istemekle de zorla da olmuyor. Bundan kötüsü gelene kadar en kötüsü bu şimdilik :D

Bu yalanı ilk kim destekledi acaba çok merak ediyorum. La adam bildiğin mükremin çıtır ya şu tipe, hareketlere bak. Bakınca hiç bu adamın kulübü temsil eden adamdır diyebiliyor musun? Bazı şeyler istemekle de zorla da olmuyor. Bundan kötüsü gelene kadar en kötüsü bu şimdilik :D
Muhtemel rakip adayı da saç ektirip sakal bırakarak farklı biriymiş havası uyandırmaya çalışan Muharrem Usta :ROFLMAO:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü