ahaahahaha maşAllah dedikleri 3 gün yaşamıyorBaşta @Glorfindel @Zoro @redteror olmak üzere tüm fenerbahçeli arkadaşlara seslenmek istiyorum. Aranızdan "Eğer psg yenerse bu sene şampiyonuz" diyen oldu mu? Çünkü taş gibi top oynayan takımın basireti bağlandı resmen başka bir açıklaması olamaz
1 aya ligler başlıyor. E bunun ön hazırlığı var, antrenman var. Nereye dinlenecekler?Ağır fikstür, sezon boyu yüksek tempo CL vs derken adamlar finalde patladı, artık temizinden bir tatil yaparlar.
Sezonları daha yeni bitti ve 1 ay sonra süper kupayla sezonu açıyorlar. Önümüzdeki sene sakatlıklarla dolu bir yıl olabilir psg adınaAğır fikstür, sezon boyu yüksek tempo CL vs derken adamlar finalde patladı, artık temizinden bir tatil yaparlar.
Doğru, anca Neymar tarzı tatil yapılır. Bacısının her doğum gününde ya cezalı ya sakat oluyordu Dembele vs sakatım ayağına biraz takılır. Kvara,Hakimi iki başlar çalışmalara.1 aya ligler başlıyor. E bunun ön hazırlığı var, antrenman var. Nereye dinlenecekler?
Bu dünya klüpler kupasına katılan her takım çok fena kondisyon sıkıntısı çekecek sezon ortasına doğru. Hele birde geçen yaz avrupa kupası falan oynayan oyuncuları varsa baya 2 yıldır adam gibi dinlenememiş futbolcular...Doğru, anca Neymar tarzı tatil yapılır. Bacısının her doğum gününde ya cezalı ya sakat oluyordu Dembele vs sakatım ayağına biraz takılır. Kvara,Hakimi iki başlar çalışmalara.