Futbol Sohbet

O da ayrı mesele. Çift forvet + Sane + Yunus ŞL için çok büyük problem. Bol gollü maçlar olur da nasıl biteceği belirsiz olur
bu durumda orta sahaya da çok yük bineceği için torrik ve lemina dışında biri oynamaz orta ikilide. Bu ikisinde kreatiflik olarak sınıfta kaldığı için biraz sancılı bir kadro olur. 200 milyona çift 9 oynamak sacmalık. Hangi elit kulüpte var bu olay?

• Like
Tepkiler: justahuman
Bartra'ya dört milyon verdiğimizi adam gittikten sonra öğrenmiştik. Ağaoğlu'nun olduğu dönemde belirli bir netlik vardı ama artık hiçbirine inanma. Neler dönüyor kimse bilmiyor. Sikan'ı Anadolu takımlarına kiralamaya çalışan bir zihniyet var ortada.
Bartra'ya nerde 4 verdik reis? 1,25M€ bonservis + 1,5M € maaş + 1 M € fesih ödendi.

Osimhen transferi her olmadığı gün gsliler mutsuz uyuyor ve bundan dolayı keyifleniyoruz. geleceksede 3 ay sonra falan gelsinde 3 ay mutsuz uyusun gsliler

• Haha
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Olmasın diyen tek ben miyim 200 milyon Euro 4 sene bir oyuncuya vereceklerine elit bir kaleci ve 10 numara al. 9’u yedekle. Bitti.
Bunun üstüne de sağ bek bitti gitti..

Sane / 10 numara transfer/ yunus

Önünde İcardi hücum hattı tamam olur.
4 tane çöp izleyeceğime, kulübü ve taraftarı seven elit seviyede forvet görmek isterim, para konuları dediğim gibi manasız bir durumda şu an, sadece Napoli başkanı belli ki Osi ye acı çektirmek istiyor, umarım olumlu sonuçlanır ama sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Abi yapma etme Osimhen Avrupada 7 maçta 7 gol 1 asist yaptı. Tottenham’a iki tane salladı.
Avrupa lig aşamasındaki kaderimizi belirleyen maçlarda net goller kaçırdı maalesef.

Ligte Okan'ı şampiyon yapmak için 75 milyon tek oyuncuya mı gömülsün diyorsun yani? :unsure:

Yok Avrupa'da artık daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Şansızlıkla açıklanabilir şeylerdi ama Avrupadaki kader anlarında üstüne düşeni yapmadı maalesef. Millet unutmuş doğal olarak ama o anlarda herkes sövüp yetiş ya İcardi diyordu. (( :

Ama ligi kıracak birine şu durumda 10+ maaş verilmesinde sıkıntı yok. Osimhen özelinde yaşından da dolayı o paranın pek zararı da olmaz. Tek sıkıntı bütçeyi çar çur etmesi. Yönetimin zaten Cuestalarla çar çur edeceğini düşünürsek o da problem değil (( :
Direk ŞL ihtimali ile lig şampiyonlukları önem kazandı.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Bu arada Osimhen'in gelmesi her türlü gsnin karına olur. Bu sene kadro kuramadın diyelim gelecek sene yine sende olacak oyuncu dizersin yavaş yavaş. Paraya mı sıkıştın? Satarsın 100 150m arasına form tutturup.

4 tane çöp izleyeceğime, kulübü ve taraftarı seven elit seviyede forvet görmek isterim, para konuları dediğim gibi manasız bir durumda şu an, sadece Napoli başkanı belli ki Osi ye acı çektirmek istiyor, umarım olumlu sonuçlanır ama sanmıyorum.
bir oyuncuya 200 milyon vereceğine 4 tane 50 milyon luk oyuncuda yazı tura at daha iyi.

Yok Avrupa'da artık daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Şansızlıkla açıklanabilir şeylerdi ama Avrupadaki kader anlarında üstüne düşeni yapmadı maalesef. Millet unutmuş doğal olarak ama o anlarda herkes sövüp yetiş ya İcardi diyordu. (( :
@RedAcT Fatih Terim 2000 yılından önce 3 yıl Avrupada başarısızdı sonra kupayı aldı diyordu, ben sabırlı adamım beklerim. Hele bi o başarı gelmesin büyük tartışma çıkacak.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü