LoveCook
★
Göz kanaması yaşamak istemeyen açmasın spoilerı.
Avrupa'da başarılı olacak kadroyu yazdım ben kardeşim. Sen yaz seninkini görelim. Anca eleştiri eleştiri icraat yok.

Göz kanaması yaşamak istemeyen açmasın spoilerı.
Siz cidden adamın ne kadar overpriced olduğunun farkında değilsiniz. Galatasaray dediğin şey Galatasaray sportif aş halka acık bir şirket. Hiçbir yatırım fiyattan bağımsız düşünülemez. Fiyat her şeydir. Sen gidip adama senelik min. 25 milyon Euro cost harcıyorsun. Dünya üzerinde bu paraları cl yarı finalistleri bile vermiyor ki sen hayatında cl de yarı finale çıkamamışsın. Ve tek oyuncuya bütün kulübün bonservis ücreti kadar 4 senelik maliyet yaratıyorsun. Oyuncu sakatlansa mentali gitse yandın . 200 milyona 4 tane 50 milyon luk oyuncu üzerine yazı tura atsan daha karlı çıkarsın. Kaldı ki yani mbappe gibi bir oyuncu olsa yine okeyim de santrafor adam arkasını doldurmadın mı yine işe yaramaz Avrupa liginde seni üst tura taşıyamaz. Ki geçen senede taşıyamadı 80 milyonluk takıma karşı.Usta sen sanırım Osimhen size geldi diye nasıl bir adam olduğunun farkında değilsin. Tabi verirler. Gelecek senede satabilirsin oyuncuyu hatta 30 yaşında da satabilirsin. Bu adam 35 40'ına kaddar oynar fizikli ve teknik forvetler için yaş çok büyük bir problem değil
Geleceğimiz için orta sahaya şu formulu yazdım.@Whitebear D kardeşim boşverin Osimheni falan Akman brothers ile yola devam edin hem oyuncu kazanırsınız hemde paralar cepte kalır hemde formasyon da joker niyetine kullanırsınız bu elmasları![]()
Geleceğimiz için orta sahaya şu formulu yazdım.
Efe Akman-Eyüp Aydın-Eyüpspor’un yedeği Hamza Akman
İcardi - yedek transferAvrupa'da başarılı olacak kadroyu yazdım ben kardeşim. Sen yaz seninkini görelim. Anca eleştiri eleştiri icraat yok.![]()
Uğur Taylan’a 4 milyon maaşlı sözleşme yaptırır.Td Uğur olsun, Okan'dan daha başarılı olur.
Şuan güncel Osimhen belki Mbappe'den iyidir la... Bir daha uzun bir süre böyle bir fırsat geçmez gsnin eline. Geçen sene takıma alışması sene sonunu bulmuştu. Bu sene ligde 50 gol atarsa şaşırmam. Futbol para kazanma işi değil tüm kulüplerin borcu var.Siz cidden adamın ne kadar overpriced olduğunun farkında değilsiniz. Galatasaray dediğin şey Galatasaray sportif aş halka acık bir şirket. Hiçbir yatırım fiyattan bağımsız düşünülemez. Fiyat her şeydir. Sen gidip adama senelik min. 25 milyon Euro cost harcıyorsun. Dünya üzerinde bu paraları cl yarı finalistleri bile vermiyor ki sen hayatında cl de yarı finale çıkamamışsın. Ve tek oyuncuya bütün kulübün bonservis ücreti kadar 4 senelik maliyet yaratıyorsun. Oyuncu sakatlansa mentali gitse yandın . 200 milyona 4 tane 50 milyon luk oyuncu üzerine yazı tura atsan daha karlı çıkarsın. Kaldı ki yani mbappe gibi bir oyuncu olsa yine okeyim de santrafor adam arkasını doldurmadın mı yine işe yaramaz Avrupa liginde seni üst tura taşıyamaz. Ki geçen senede taşıyamadı 80 milyonluk takıma karşı.
sohbet bitmiştir : )Şuan güncel Osimhen belki Mbappe'den iyidir la...
Ben YB maçlarından sonra Bokan Buruk desteklemiyorum, kimle tartisican@RedAcT Fatih Terim 2000 yılından önce 3 yıl Avrupada başarısızdı sonra kupayı aldı diyordu, ben sabırlı adamım beklerim. Hele bi o başarı gelmesin büyük tartışma çıkacak.