@Whitebear D Ederson'a fener de teklif yapmış
yine başladılar çirkefce hareketlerine .

Ederson’u onlara kitleyip Sommer çekme fikri@Whitebear D Ederson'a fener de teklif yapmışyine başladılar çirkefce hareketlerine .
O zaman Icardi ligde kullanırız clde 4 3 3 sisteme devam ederiz. 4 3 3 aşırı iyi oturmuştu oyun. İlkay falan da gelecek olursa cuk oturur. 10 numaralı sisteme gerek yok bence.ben İcardi'ye çok güvenmiyorum. son sakatlığı ciddi bir sakatlıktı bir daha tekrar ederse futbol hayatı biter gibi bir şey olur. İcardi'ye fazla bel bağlamamak lazım. bize yine de her ihtimale karşı bir 10 numara şart. ah ulan ah Rafa silva'yı biz alaydık şimdi öyle bir derdimiz de yoktu.
@William Cutting ve @Crocus ’un favori yorumcuları…Bülent Uslu: "Kyle Walker-Peters, Serdal Adalı'nın karakter testini geçemedi."
Ahmet Ercanlar: "Sane Ali koç'un karakter testini geçememedi.
Öyle bir şey yaşanırsa o gün yazacağım mesajlardan dolayı %98 perma yerim. İlk 24'e kalamazsak çok fena olur.Kaleci alırsak artık bahanemiz yok, bir şekilde ilk 24’e kalacak o takım @OkanBuruk
En az 3 ay ban yemelik bir mesajım var o günlere saklıyorum.Öyle bir şey yaşanırsa o gün yazacağım mesajlardan dolayı %98 perma yerim.