Güçlü içgüdüler için sebze yiyin.*içgüdüler hayat kurtarır
aslında bu konuda haklısın. mesela sebze yediğinde iğreniyorsan, harbiden içgüdülerinin körelmediğini gösteriyor demektir. mesela bi bebeğe brokoli versen içgüdülerinin ne kadar iyi çalıştığını görebilirsin. yoksa durup dururken insan dili neden 20 küsür acı tadı ayırt ediyor olsunGüçlü içgüdüler için sebze yiyin.
bu yeşillik düşmanlığı nereden geliyor, profilde zoro bile var
O da ölüm cerrahı ben de ölüm cerrahı. Bu saatten sonra ben ölüm cerrahı kemal olayım mı @Ölüm Cerrahısen de Jr Ölüm Cerrahı oluverÖlüm cerrahı diğer forumda bir anlık gafletle bırakmıştı nickini sen gelince geri alamamıştı
Tekrardan sahibine döndü nick
@Ölüm Cerrahı
Adam hala kendini ölüm cerrahı sanıyor ya...O da ölüm cerrahı ben de ölüm cerrahı. Bu saatten sonra ben ölüm cerrahı kemal olayım mı @Ölüm Cerrahı
KF'de nick değişince gelen yorumlardan sonra öz kimliğimi kaybettiğimi hissettim. Hala daha mesaj atan oluyor. @Kuroro sağ olsun öz kimliğime kavuştumsen de Jr Ölüm Cerrahı oluverÖlüm cerrahı diğer forumda bir anlık gafletle bırakmıştı nickini sen gelince geri alamamıştı
Tekrardan sahibine döndü nick
@Ölüm Cerrahı
Ben de bu yorumun mealinden " Hitlerin bile karşında şansı olmazdı " anlamını çıkarıyorumşu yazının meali Nick benimdir karşı gelen olursa ölüm ameliyatına hazır olsun Hitler bile böylesi dikdatörce bir duruş sergileyememistir şokdayım hala.![]()
Haha, ben tekim muadilim yokO da ölüm cerrahı ben de ölüm cerrahı. Bu saatten sonra ben ölüm cerrahı kemal olayım mı @Ölüm Cerrahı
jr. 'nın üstüne çok gitmeyin aaaAdam hala kendini ölüm cerrahı sanıyor ya...