Genel Sohbet TEST

Güçlü içgüdüler için sebze yiyin.
aslında bu konuda haklısın. mesela sebze yediğinde iğreniyorsan, harbiden içgüdülerinin körelmediğini gösteriyor demektir. mesela bi bebeğe brokoli versen içgüdülerinin ne kadar iyi çalıştığını görebilirsin. yoksa durup dururken insan dili neden 20 küsür acı tadı ayırt ediyor olsun

• Wow
Tepkiler: Bavs
bu yeşillik düşmanlığı nereden geliyor, profilde zoro bile var
hq720.jpg

• Haha
Tepkiler: DeathSurgeon21
sen de Jr Ölüm Cerrahı oluver 😄 Ölüm cerrahı diğer forumda bir anlık gafletle bırakmıştı nickini sen gelince geri alamamıştı:LOL: Tekrardan sahibine döndü nick:giggle: @Ölüm Cerrahı
KF'de nick değişince gelen yorumlardan sonra öz kimliğimi kaybettiğimi hissettim. Hala daha mesaj atan oluyor. @Kuroro sağ olsun öz kimliğime kavuştum
bye-sunglasses.gif

şu yazının meali Nick benimdir karşı gelen olursa ölüm ameliyatına hazır olsun Hitler bile böylesi dikdatörce bir duruş sergileyememistir şokdayım hala.🫨
Ben de bu yorumun mealinden " Hitlerin bile karşında şansı olmazdı " anlamını çıkarıyorum 😌

O da ölüm cerrahı ben de ölüm cerrahı. Bu saatten sonra ben ölüm cerrahı kemal olayım mı @Ölüm Cerrahı
Haha, ben tekim muadilim yok 🦊

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü