Genel Sohbet TEST

Bu site hep benim insanlığımı sorguluyor.Tamam kardeşim ırkçı homofobik barbar cani ve faşist olabiliriz ama biz de insanız.
Gel dinlen hocam
3caa6a38-ad6c-4f4a-9250-5808719c98a6.jpg

• Haha
Tepkiler: Kuroashi No Sanji
Ben memnunum insanlığımın sorgulanmasından. AI’ye beleşe veri vermek yok. Peter Thiel her şeyi Palantir’e yüklüyor. Yarın öbür gün Sanji’nin sülalesine sövdüğüm için gulaga gönderilmek istemiyorum ben. Sanji’yi Zionist Lobisi çok sever. Hiç Sanji’nin hamurişi yaptığını gördünüz mü? Ben görmedim.

Ben memnunum insanlığımın sorgulanmasından. AI’ye beleşe veri vermek yok. Peter Thiel her şeyi Palantir’e yüklüyor. Yarın öbür gün Sanji’nin sülalesine sövdüğüm için gulaga gönderilmek istemiyorum ben. Sanji’yi Zionist Lobisi çok sever. Hiç Sanji’nin hamurişi yaptığını gördünüz mü? Ben görmedim.
Law, bizim gemiye geldiğinde bir dilim ekmek istemişti.

Law, bizim gemiye geldiğinde bir dilim ekmek istemişti.
O hazır ekmektir. Sanji unlu mamül bilmez. Nar gibi çıtır çıtır simit istiyorum desen “Nami’yi mi betimliyorsun?’ der. Law’a bile hazır ekmek verip kaptanının prestijiyle oynuyor. Ya keşke Zoro tek atsaydı da kurtulsaydık.

• Haha
Tepkiler: Kuroashi No Sanji
O hazır ekmektir. Sanji unlu mamül bilmez. Nar gibi çıtır çıtır simit istiyorum desen “Nami’yi mi betimliyorsun?’ der. Law’a bile hazır ekmek verip kaptanının prestijiyle oynuyor. Ya keşke Zoro tek atsaydı da kurtulsaydık.
Beceremiyor ki.Her gece naminin onu sanciden güçlü olduğunu söylediği rüyalar görüyor

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü