-
Vitrin konusu
Bu site hep benim insanlığımı sorguluyor.Tamam kardeşim ırkçı homofobik barbar cani ve faşist olabiliriz ama biz de insanız.
Bu site hep benim insanlığımı sorguluyor.Tamam kardeşim ırkçı homofobik barbar cani ve faşist olabiliriz ama biz de insanız.
Gel dinlen hocamBu site hep benim insanlığımı sorguluyor.Tamam kardeşim ırkçı homofobik barbar cani ve faşist olabiliriz ama biz de insanız.
İyi bari site bir şeylere yarıyormuş.Bu site hep benim insanlığımı sorguluyor.Tamam kardeşim ırkçı homofobik barbar cani ve faşist olabiliriz ama biz de insanız.
Law, bizim gemiye geldiğinde bir dilim ekmek istemişti.Ben memnunum insanlığımın sorgulanmasından. AI’ye beleşe veri vermek yok. Peter Thiel her şeyi Palantir’e yüklüyor. Yarın öbür gün Sanji’nin sülalesine sövdüğüm için gulaga gönderilmek istemiyorum ben. Sanji’yi Zionist Lobisi çok sever. Hiç Sanji’nin hamurişi yaptığını gördünüz mü? Ben görmedim.
Vilyımın mod olmasından belli zaten site azınlıkçı wokelilerin eline düşmüşİyi bari site bir şeylere yarıyormuş.
O hazır ekmektir. Sanji unlu mamül bilmez. Nar gibi çıtır çıtır simit istiyorum desen “Nami’yi mi betimliyorsun?’ der. Law’a bile hazır ekmek verip kaptanının prestijiyle oynuyor. Ya keşke Zoro tek atsaydı da kurtulsaydık.Law, bizim gemiye geldiğinde bir dilim ekmek istemişti.
Beceremiyor ki.Her gece naminin onu sanciden güçlü olduğunu söylediği rüyalar görüyorO hazır ekmektir. Sanji unlu mamül bilmez. Nar gibi çıtır çıtır simit istiyorum desen “Nami’yi mi betimliyorsun?’ der. Law’a bile hazır ekmek verip kaptanının prestijiyle oynuyor. Ya keşke Zoro tek atsaydı da kurtulsaydık.
Law, ekmek sevmez. Ona onigiri yapmıştı.Law, bizim gemiye geldiğinde bir dilim ekmek istemişti.
Adaylar arasından en hayırlısı seçildi kardeşim. Daha woke konularına girişmedik, dur hele azıcık ayağın alışsın.Vilyımın mod olmasından belli zaten site azınlıkçı wokelilerin eline düşmüş