Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Like
Tepkiler: Whitebear D
Spee D. Luffy için fark etmez hiçbir kültürü yargılamıyor ya da aşağılamıyor kral. Hepsi onun için eğlence şamata. Adam boşuna Luffy değil. Mağara adamı olsalar da sever herkesi. Çoğu ülkede aynı tepkiyi veriyor zaten Speed'i görünce insanlar.
Harbiden öyleymiş, hiç takip etmiyordum bir bakayım dedim adama Norveçte neler yapmışlar. Daha fazla abartıp bunların altında kalmamak lazım.

bir de sosyal medya da adım adım yaptıklarını olayları anlatıyorlar .çok garip adam hem geziyor hem para kazanıyor :D bizi de rezil ediyor biz de izliyoruz. sosyal medya sen nasıl bir şeysin. Galata kulesin de ingilizce bilen çalışan yokmuş mesela :D:DD:D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü