Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konuda aynı düşünmüyoruz.

Avrupalının dayatmış olduğu kodları fazla içselleştirdiğinde bu tür davranışların batması normal. Onların dönüp kendilerine bakması gerekiyor, en azından biraz dürüstlük sağlayabilirler böyle.
tabi senin fikrindir saygı duyuyorum. ama ben yine de bir çok ülkeden kültür ve medeniyet olarak geri de olduğumuzu düşünüyorum. Ülkede şuan her ırktan ve cinsten millet var . Sadece 20 yıl önce ki gibi biz bize olsak dediğine katılırdım. ben şuan ki toplum popülasyonuna göre konuşuyorum. Haberlere yansımayıp da sosyal medya da gördüğümüz iğrenç olaylar ve tipler. her ülke de vardır illa ki ama biz de haddinden fazla.

@Yubashiri Vinsmoke yanında yerli elin maks gezdiriyor

image.png

• Haha
Tepkiler: ErsiN.
Japonya dışında (ahenk toplumu medeniyetle de alakası yok) Speed'i gören her ülke çıldırmış gibi tepki veriyor. Yani aslında çok da mesele yapmamak lazım.

Burası da Çin. Ki iddia ediyorum Speed, Kuzey Kore'ye gitse millet orada bile kafayı yer.

• Like
Tepkiler: Grand Master
tabi senin fikrindir saygı duyuyorum. ama ben yine de bir çok ülkeden kültür ve medeniyet olarak geri de olduğumuzu düşünüyorum. Ülkede şuan her ırktan ve cinsten millet var . Sadece 20 yıl önce ki gibi biz bize olsak dediğine katılırdım. ben şuan ki toplum popülasyonuna göre konuşuyorum. Haberlere yansımayıp da sosyal medya da gördüğümüz iğrenç olaylar ve tipler. her ülke de vardır illa ki ama biz de haddinden fazla.
İçeride azınlık bir grubun yarattığı taşkınlık kültürel olarak bizi diğer milletlerden geri veya ileri götürmez ki:unsure: Bir de bu ileri-geri çizgisini neden avrupalının(batı) belirlediği kodlara göre değerlendiriyoruz? Mültecilere tutundukları tavır ortada. Kadın çocuk demeden denizin dibine göndermeyi kendilerine hak zanneden ikiyüzlü bir topluluk. Sosyal yaşamlarında bir kısım insani çizgileri daha berrak çiziyorlar diye kültürel olarak alt üst ilişkisini kabul edemiyorum. Siz de etmeyin. Yayında utanç duyulacak şeyler; internet hızı, kuledeki görevlilerin yeterli donanıma sahip olmaması vs olmalı en fazla.

• İmza
Tepkiler: Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü