Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Toplama kampları da daha modern olmak için herhalde

Toplama kampı değil rehabilitasyon kampı. Ayrıca gerekiyor. Ne yapsın Çin, İsrail gibi fosfor bombası mı atsın çocuk hastanelerinin üzerine? En kibar alternatifi bulmuşlar. Ya da IDF gibi keskin nişancılarla çocuklara headshot mı atsınlar?

• Wow
Tepkiler: twei
Modernizme göre belirliyoruz. Batı'ya göre belirlemiyoruz. Mesela Avrupalılara göre Amerika'da geri kalmış tıpkı Türkiye gibi bir yer. Ki zaten. Modernizm Batı'dan bağımsız. Mesela en Modern devlet şu an Çin. Moderniteye göre mobilize şekilde hareket eden sadece onlar kaldı.
Çin'deki bu mobilizasyon evropadan geçmedi mi? Bu işin başat ithalatçıları bugün aynı gücünde değil diye kültürel kodlarını yok mu sayıyoruz :unsure:
fakat azınlık değiller artık sayıları günden güne artıyor ve bu hızla giderlerse 15 20 yıl içerisin de azınlıkta değil daha sesleri gür ve hak talep edecek şekle gelecekler. ırkçılık yapmak istemiyorum ırk zikretmek de istemiyorum ama bizim kültürel ve medeni seviyemiz ileri de gibi görünse de daha da aşağılara düşecek şuan ki olanlar sadece fragman gelecekte daha beter durum da olacağız. bu benim şahsi fikrim katılırsın katılmazsın. ben senin fikrine saygı duyuyorum. ama tarihte çok fazla örneği var kimin nasıl bir millet ve ırk olduğunun . ben kendimden olandan şüphe etmiyorum, benim sınırımdan kaçak yollarla girip ülkeme gelip iğrençleşen insanlardan bahsediyorum. azınlıkta da değiller bence nerede yaşadığını bilmiyorum ama istanbul'da bir çok semtte fazlalık durumdalar.
Hak talep edecekler tabi, yaşamın özünde bu var. En azından ithal ettiğimiz hikaye bu şekilde. Vatandaş olarak aynı kural ve kanunlardan sorumluyuz. Konu bambaşka yere kaydı.
Çocukluğum Esenler'de geçti, şimdilerde Yenibosna'da yaşıyorum.

• Like
Tepkiler: ErsiN.
döner demişken su bayramoglundan hala yiyemedim öyle bir yerdeki sadece döner yemek için mi gidiyor millet napıuorlar

Çin'deki bu mobilizasyon evropadan geçmedi mi? Bu işin başat ithalatçıları bugün aynı gücünde değil diye kültürel kodlarını yok mu sayıyoruz :unsure:

Hak talep edecekler tabi, yaşamın özünde bu var. En azından ithal ettiğimiz hikaye bu şekilde. Vatandaş olarak aynı kural ve kanunlardan sorumluyuz. Konu bambaşka yere kaydı.
Çocukluğum Esenler'de geçti, şimdilerde Yenibosna'da yaşıyorum.
Konudan bağımsız gop’a geçince farkettim yenibosna baya elit hahaahahaha

• Haha
Tepkiler: kekomancer
ithalatçıları bugün aynı gücünde değil diye kültürel kodlarını yok mu sayıyoruz

İthalatçılar çok kötü batırdı Keko. Hiçbir şey üretmiyorlar artık hiçbir konuda söz sahibi değiller. Rus Ayısı, Amerikan Kekosu ve Üretim Canavarı Çin'nin arasında Barbie bebeğe döndü Avrupa. Avrupa kültürü diye bir şey yok artık. Bu üçünün masasında yancı oldular.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Toplama kampı değil rehabilitasyon kampı. Ayrıca gerekiyor. Ne yapsın Çin, İsrail gibi fosfor bombası mı atsın çocuk hastanelerinin üzerine? En kibar alternatifi bulmuşlar. Ya da IDF gibi keskin nişancılarla çocuklara headshot mı atsınlar?
Aynen rehabilitasyon kampı yersek :d neye göre gerekiyor? Neye göre tehditler? İsrailin yaptığı da alçaklıktır çinin yaptığı da farkı yok. Yapılan bu soykırımların, asimilasyonların kibarcası olmaz. Haklılıkları da yok bana göre.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü