Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İthalatçılar çok kötü batırdı Keko. Hiçbir şey üretmiyorlar artık hiçbir konuda söz sahibi değiller. Rus Ayısı, Amerikan Kekosu ve Üretim Canavarı Çin'nin arasında Barbie bebeğe döndü Avrupa. Avrupa kültürü diye bir şey yok artık. Bu üçünün masasında yancı oldular.
avrupa üretim gücünü globale yayıyor. fakat sonuç olarak kendi ülkelerinde yapmadıkları üretim ve geliştirme kaynağı başka ülkeyelere kayıyor. ellerinde tutabildikleri hala yüksek teknoloji üretim araçları var. ama ne kadar koruyabilirler meçhul

• İmza
Tepkiler: kekomancer
Kebapçı İskender muhabbeti yapıyorlar nette çok pahalıymış.Yıllar önce gitmiştim ama hangi şubesine hatırlamıyorum.

avrupa üretim gücünü globale yayıyor. fakat sonuç olarak kendi ülkelerinde yapmadıkları üretim ve geliştirme kaynağı başka ülkeyelere kayıyor. ellerinde tutabildikleri hala yüksek teknoloji üretim araçları var. ama ne kadar koruyabilirler meçhul

Enerji sıkıntısını çözemiyorlar Rusya'dan sonra toparlayamadılar. Rusya'yla dostken yeşile yatırım yapıp kafa dinliyorlardı. Tuzla buz oldular.

• Like
Tepkiler: twei
Enerji sıkıntısını çözemiyorlar Rusya'dan sonra toparlayamadılar. Rusya'yla dostken yeşile yatırım yapıp kafa dinliyorlardı. Tuzla buz oldular.
bi de şov yapar gibi üç beş santral kapatıyorlar sdlgkjdfdfkj çevrecileri oyalayıp aynen devam. kolay mı lan o santralleri kapatmak. almanlar gidip denize rüzgar türbini kuruyor, yılda kaç kuş ölüyor bu yüzden sdfşlgkdfg yenilenebilir temiz enerji diye saçmalıyorlar bi de

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
adamın eline maymun tutuşturdular sdşlfkjsdfgşk

image.png

Türk dönerinin güzelliği geçmişte kaldı. Artık ekmek arası sos satıyorlar. Sossuz döner yapanlar da kar hırsından doğru düzgün malzeme koymuyor dönere. Ne bir kalite ne bir standart var tabii ki alman döneri daha iyi der adam :s

Çin'deki bu mobilizasyon evropadan geçmedi mi? Bu işin başat ithalatçıları bugün aynı gücünde değil diye kültürel kodlarını yok mu sayıyoruz :unsure:

Hak talep edecekler tabi, yaşamın özünde bu var. En azından ithal ettiğimiz hikaye bu şekilde. Vatandaş olarak aynı kural ve kanunlardan sorumluyuz. Konu bambaşka yere kaydı.
Çocukluğum Esenler'de geçti, şimdilerde Yenibosna'da yaşıyorum.
Ben de bağcılar da yaşıyorum :D . bak ilgimi çekti şuan konu.

• Haha
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü