twei
★★★
ermeni olanı getirmişler işte, alen mayanTürk döneri > Yunan döneri diyor.
Yerli Elon Musk mı var? Ye Long Ma gibi?![]()
ermeni olanı getirmişler işte, alen mayanTürk döneri > Yunan döneri diyor.
Yerli Elon Musk mı var? Ye Long Ma gibi?![]()
Wokeee, Zenci Luffy diye kafamızın etini yerlerdi aylarcaYalnız Live Action’a adam bulamasalardı Speed denen elemanda Luffy oynayacak potansiyel var olabilirdi![]()
Kıyma döner değil mi o? Yemedim ama bence bizdeki yaprak döner tokatlar muhtemelen. Burada bile kıyma döner ve yaprak arasında çok fark oluyorTürk döneri > Yunan döneri
Ama Alman döneri > Türk döneri çünkü mor lahana dönere çok yakışıyor. Ve bunu biz değil elin keriz Almanı fark ediyor.
cidden korkunçlu kıyma döner yedirmişler adama. adam gibi yoğurtsuz bi iskender yedirselerdiKıyma döner değil mi o? Yemedim ama bence bizdeki yaprak döner tokatlar muhtemelen. Burada bile kıyma döner ve yaprak arasında çok fark oluyor
İçeride azınlık bir grubun yarattığı taşkınlık kültürel olarak bizi diğer milletlerden geri veya ileri götürmez kiBir de bu ileri-geri çizgisini neden avrupalının(batı) belirlediği kodlara göre değerlendiriyoruz? Mültecilere tutundukları tavır ortada. Kadın çocuk demeden denizin dibine göndermeyi kendilerine hak zanneden ikiyüzlü bir topluluk. Sosyal yaşamlarında bir kısım insani çizgileri daha berrak çiziyorlar diye kültürel olarak alt üst ilişkisini kabul edemiyorum. Siz de etmeyin. Yayında utanç duyulacak şeyler; internet hızı, kuledeki görevlilerin yeterli donanıma sahip olmaması vs olmalı en fazla.
onlarda modernlikte o kadar ileri gitmişler ki sınıf sistemini değiştirmeyi unutmuşlar sdlfkghjdfgModernizme göre belirliyoruz. Batı'ya göre belirlemiyoruz. Mesela Avrupalılara göre Amerika'da geri kalmış tıpkı Türkiye gibi bir yer. Ki zaten. Modernizm Batı'dan bağımsız. Mesela en Modern devlet şu an Çin. Moderniteye göre mobilize şekilde hareket eden sadece onlar kaldı.
fakat azınlık değiller artık sayıları günden güne artıyor ve bu hızla giderlerse 15 20 yıl içerisin de azınlıkta değil daha sesleri gür ve hak talep edecek şekle gelecekler. ırkçılık yapmak istemiyorum ırk zikretmek de istemiyorum ama bizim kültürel ve medeni seviyemiz ileri de gibi görünse de daha da aşağılara düşecek şuan ki olanlar sadece fragman gelecekte daha beter durum da olacağız. bu benim şahsi fikrim katılırsın katılmazsın. ben senin fikrine saygı duyuyorum. ama tarihte çok fazla örneği var kimin nasıl bir millet ve ırk olduğunun . ben kendimden olandan şüphe etmiyorum, benim sınırımdan kaçak yollarla girip ülkeme gelip iğrençleşen insanlardan bahsediyorum. azınlıkta da değiller bence nerede yaşadığını bilmiyorum ama istanbul'da bir çok semtte fazlalık durumdalar.İçeride azınlık bir grubun yarattığı taşkınlık kültürel olarak bizi diğer milletlerden geri veya ileri götürmez kiBir de bu ileri-geri çizgisini neden avrupalının(batı) belirlediği kodlara göre değerlendiriyoruz? Mültecilere tutundukları tavır ortada. Kadın çocuk demeden denizin dibine göndermeyi kendilerine hak zanneden ikiyüzlü bir topluluk. Sosyal yaşamlarında bir kısım insani çizgileri daha berrak çiziyorlar diye kültürel olarak alt üst ilişkisini kabul edemiyorum. Siz de etmeyin. Yayında utanç duyulacak şeyler; internet hızı, kuledeki görevlilerin yeterli donanıma sahip olmaması vs olmalı en fazla
Toplama kampları da daha modern olmak için herhaldeonlarda modernlikte o kadar ileri gitmişler ki sınıf sistemini değiştirmeyi unutmuşlar sdlfkghjdfg
Kıyma döner değil mi o? Yemedim ama bence bizdeki yaprak döner tokatlar muhtemelen. Burada bile kıyma döner ve yaprak arasında çok fark oluyor