Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Windows 11 kullanan var mı? İyi midir yoksa win 10 devam mı?
İlk Windows 11’e geçtiğimde günlerce kendime küfür etmiştim. Hatta “sen de yargılanacaksın Bill Gates” demiştim. Gerçekten aletin performansını oldukça kötü etkilemişti. Fakat aradan geçen bi kaç yılın ardından söyleyebilirim 11 toparlandı ya.

Kurduğunda foto atar mısın? Kasa çok güzel görünür eminim :)
Atarım. Kasayı 2 yıl önce almıştım zaten de. Yakışıklı kasa. Uzun ömürlü şeyleri erkenden aldım zaten. Power, kasa falan. Şimdi eski fanı kullanacam bakalım performas vermezse yenisini alırım.

• Love
Tepkiler: keepr
Atarım. Kasayı 2 yıl önce almıştım zaten de. Yakışıklı kasa. Uzun ömürlü şeyleri erkenden aldım zaten. Power, kasa falan. Şimdi eski fanı kullanacam bakalım performas vermezse yenisini alırım.
Panda’yla Ütopya macerasına çıkılmış diye yorumladım. ;) Karne hediyesi haftasına denk getirmişsinizdir umarım ckckckckcl

• Haha
Tepkiler: keepr ve Mewtwo
Panda’yla Ütopya macerasına çıkılmış diye yorumladım. ;) Karne hediyesi haftasına denk getirmişsinizdir umarım ckckckckcl
Arabaya ötv zammı gelince araba işi ertelendi bari pc toplayam erkenden dedim, gece mopa yazdım pc toplıcam gel beraber bakak diye. Bir gece ansızın topladım öyle. 4 parçanın 3 ünü amazondan aldım btw ütopya ne anasını

Arabaya ötv zammı gelince araba işi ertelendi bari pc toplayam erkenden dedim, gece mopa yazdım pc toplıcam gel beraber bakak diye. Bir gece ansızın topladım öyle. 4 parçanın 3 ünü amazondan aldım btw ütopya ne anasını
Pc parçaları satan dükkan gibi bi şey. Amazondan almak daha makul en iyisini yapmışsın. Mis gibi iş.

• Like
Tepkiler: Monkey D. Dragon

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü