Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Millet kaçıyor sen aralarına girecem diye tutturuyorsun :ROFLMAO: sosyal deney falan değilse Allah akıl fikir versin derim anca :D
t%C3%BCm-karadenizlilere-laz-deme-huyunu-b%C4%B1rakmam%C4%B1z-laz%C4%B1m-v0-ko54k155mzld1.png

youtube mobil'in reklamsız, indirmeye, arkaplanda oynatmaya vs izin veren modifiye hali. benden başkası da kullanıyormuş diye heveslenmiştim
Teknofeodal lordlara daha fazla ücret ödememek için protesto amaçlı iptal ettirmiştim premium zımbırtısını, böyle bir şeyin denk gelmesi iyi oldu. 🥀

• Love
Tepkiler: twei
eee nasıl gidiyor görüşmeyeli. Seni görünce şey aklıma geldi bir kaç kişiyle konuşma başlatıp siteye çağırmayı unuttum asdnsds
İş güç var epey. Esasında bu tarz platformlardan yavaştan çekilmeyi düşünüyordum geçen yaşanan mevzu tuz biber oldu. Vaktim eskisinden daha kıymetli olmaya başladı diyelim. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarıma bile zaman ayıramaz oldum. Küçük Luke Skywalker yolda inşallah.

Sende ne var ne yok. Sen epeydir yoktun piyasada.

İş güç var epey. Esasında bu tarz platformlardan yavaştan çekilmeyi düşünüyordum geçen yaşanan mevzu tuz biber oldu. Vaktim eskisinden daha kıymetli olmaya başladı diyelim. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarıma bile zaman ayıramaz oldum. Küçük Luke Skywalker yolda inşallah.

Hayırla analı babalı büyüsün. 🙌

• Love
Tepkiler: Skywalker

Oooo sağlıklı doğsun, Analı babalı büyüsün 🤲

Ben kfyi one pieceden sıkılınca sadece futbol sohbet olarak kullanmaya başlamıştım orası da bir noktadan sonra sarmamaya başladı. Zaten twei haksız banlanıp saçma sapan sınırsız yiyince baya canım sıkılmıştı. Bilirsin ben de karadenizliyim sıkılmaya gelmeyiz biz :') özgür bırakacaksın. Ortamdan keyif almayı bırakınca uzaklaştım. Twitterda dramalar yaşadım. Şimdi ekip güzel olunca One Piece'e geri döndük.

• Love
Tepkiler: Skywalker
Teknofeodal lordlara daha fazla ücret ödememek için protesto amaçlı iptal ettirmiştim premium zımbırtısını, böyle bir şeyin denk gelmesi iyi oldu. 🥀
revanced uygulaması twitter, spotify gibi bikaç yararlı uygulama için de işe yarıyor. apksını indirip revanced ile patchliyorsun.

• Love
Tepkiler: kekomancer
Oooo sağlıklı doğsun, Analı babalı büyüsün 🤲

Ben kfyi one pieceden sıkılınca sadece futbol sohbet olarak kullanmaya başlamıştım orası da bir noktadan sonra sarmamaya başladı. Zaten twei haksız banlanıp saçma sapan sınırsız yiyince baya canım sıkılmıştı. Bilirsin ben de karadenizliyim sıkılmaya gelmeyiz biz :') özgür bırakacaksın. Ortamdan keyif almayı bırakınca uzaklaştım. Twitterda dramalar yaşadım. Şimdi ekip güzel olunca One Piece'e geri döndük.
Benim de benzer sebeplerim olduğu için çok iyi anlıyorum seni.

• Like
Tepkiler: Tiksav Lee

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü