Hoş bulduk şef.@Skywalker hoş geldin yoldaş
Hoş bulduk şef.@Skywalker hoş geldin yoldaş
Millet kaçıyor sen aralarına girecem diye tutturuyorsunsosyal deney falan değilse Allah akıl fikir versin derim anca
![]()
eee nasıl gidiyor görüşmeyeli. Seni görünce şey aklıma geldi bir kaç kişiyle konuşma başlatıp siteye çağırmayı unuttum asdnsdsHoş bulduk şef.
Teknofeodal lordlara daha fazla ücret ödememek için protesto amaçlı iptal ettirmiştim premium zımbırtısını, böyle bir şeyin denk gelmesi iyi oldu.youtube mobil'in reklamsız, indirmeye, arkaplanda oynatmaya vs izin veren modifiye hali. benden başkası da kullanıyormuş diye heveslenmiştim
İş güç var epey. Esasında bu tarz platformlardan yavaştan çekilmeyi düşünüyordum geçen yaşanan mevzu tuz biber oldu. Vaktim eskisinden daha kıymetli olmaya başladı diyelim. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarıma bile zaman ayıramaz oldum. Küçük Luke Skywalker yolda inşallah.eee nasıl gidiyor görüşmeyeli. Seni görünce şey aklıma geldi bir kaç kişiyle konuşma başlatıp siteye çağırmayı unuttum asdnsds
Hayırla analı babalı büyüsün.İş güç var epey. Esasında bu tarz platformlardan yavaştan çekilmeyi düşünüyordum geçen yaşanan mevzu tuz biber oldu. Vaktim eskisinden daha kıymetli olmaya başladı diyelim. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarıma bile zaman ayıramaz oldum. Küçük Luke Skywalker yolda inşallah.
Sende ne var ne yok. Sen epeydir yoktun piyasada.
Oooo sağlıklı doğsun, Analı babalı büyüsünİş güç var epey. Esasında bu tarz platformlardan yavaştan çekilmeyi düşünüyordum geçen yaşanan mevzu tuz biber oldu. Vaktim eskisinden daha kıymetli olmaya başladı diyelim. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarıma bile zaman ayıramaz oldum. Küçük Luke Skywalker yolda inşallah.
Sende ne var ne yok. Sen epeydir yoktun piyasada.
revanced uygulaması twitter, spotify gibi bikaç yararlı uygulama için de işe yarıyor. apksını indirip revanced ile patchliyorsun.Teknofeodal lordlara daha fazla ücret ödememek için protesto amaçlı iptal ettirmiştim premium zımbırtısını, böyle bir şeyin denk gelmesi iyi oldu.![]()
Benim de benzer sebeplerim olduğu için çok iyi anlıyorum seni.Oooo sağlıklı doğsun, Analı babalı büyüsün
Ben kfyi one pieceden sıkılınca sadece futbol sohbet olarak kullanmaya başlamıştım orası da bir noktadan sonra sarmamaya başladı. Zaten twei haksız banlanıp saçma sapan sınırsız yiyince baya canım sıkılmıştı. Bilirsin ben de karadenizliyim sıkılmaya gelmeyiz biz :') özgür bırakacaksın. Ortamdan keyif almayı bırakınca uzaklaştım. Twitterda dramalar yaşadım. Şimdi ekip güzel olunca One Piece'e geri döndük.