Genel Sohbet

Ben hayatım boyunca hiçbir otelde 12 saat çalışmamışımdır istisnai vardiyalar dışında. Çalıştığın yer önemli, bahsettiğin pozisyon ise öyle bir pozisyon yok zaten normalde, meydancı genelde housekeeping ortak alanlara bakanlara denir . Onun dışında her işi yapan bir insan olmamalı. Kısa vadede şuanki işini tecrübe gösterip başka yerlere başvur ön kapıda falan daha tatmin edici rakamlar alıp günde 8 saat çalışırsın fabrikadan iyidir muhtemelen. Ama vardiyalı sistem kötü tabii…
Teşekkürler önerin için. Lakin duyduğum otel tecrübeleri de benimkinden farklı değil. Bir yere başvurdum resepsiyona 14 saat ama gece uyursun diyor, başka birinin tecrübesini dinliyorum, ben resepsiyonum ama bell boyluk da yapıyorum patronun 9 oteli var diyor.

Teşekkürler önerin için. Lakin duyduğum otel tecrübeleri de benimkinden farklı değil. Bir yere başvurdum resepsiyona 14 saat ama gece uyursun diyor, başka birinin tecrübesini dinliyorum, ben resepsiyonum ama bell boyluk da yapıyorum patronun 9 oteli var diyor.
O yüzden dandik yerler değil de daha eli yüzü düzgün yerler dedim. Dünya çapında zincir otellerde böyle seyler olmaz kolay kolay

Önce şaka sandım
oya-bilir_14045.jpg

O yüzden dandik yerler değil de daha eli yüzü düzgün yerler dedim. Dünya çapında zincir otellerde böyle seyler olmaz kolay kolay
Çalıştığım otelde herkes sekiz saat çalışıyor. Sadece 3 kat görevlisi var biri izne çıktı mı diğerleri 2 kişi çalışıyor. 3 tane resepsiyonist 3 vardiya çalışıyor biri izin yaparsa diğerleri 12 saat çalışıyor ama ek maaşını alıyor. Bir ben bir diğer arkadaş bir de benim üstüm 12 saat çalışıyoruz Bir de daha eli yüzü düzgünler neden beni işe alsın, sigortamda bir görev tanımı var ama ben o işi yapmıyorum. Bana otelde çalıştın mı deseler evet derim ama sigorta kodum o iş değil. Xd

Çalıştığım otelde herkes sekiz saat çalışıyor. Sadece 3 kat görevlisi var biri izne çıktı mı diğerleri 2 kişi çalışıyor. 3 tane resepsiyonist 3 vardiya çalışıyor biri izin yaparsa diğerleri 12 saat çalışıyor ama ek maaşını alıyor. Bir ben bir diğer arkadaş bir de benim üstüm 12 saat çalışıyoruz Bir de daha eli yüzü düzgünler neden beni işe alsın, sigortamda bir görev tanımı var ama ben o işi yapmıyorum. Bana otelde çalıştın mı deseler evet derim ama sigorta kodum o iş değil. Xd
Sigorta kodu falan önemli değil zaten giriş seviyesi işlere başvuracaksın zaten. sigorta kodundan önce bu adam bu işi yapabilir mi diye inceleyecekler seni . Görüşmede zaten tecrübeni yaptığın işi vs. Anlatıp karşıyı ikna etmek senin işin.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü