Genel Sohbet

hala emote öneri konusu açılmamış. ben yine de bi öneri ekleyeyim. gelişir

EYV.png

Mükemmel işten kasıt düzgün çalışma saatleri ise öyle bir şey maalesef yok fkdkdkdkdkdk Varsa da maaşı azdır bu yüzden geleceğin olmuyor. Hangi yaşta olursan ol yüksek çalışma saatleri her işte her pozisyonda çok :(
İzmirde kalmak için bu işe katlanıyorum. Konaklama verdikleri için kendimi asgari ücret değil, 35 40 alıyormuşum gibi hissediyorum. Ama zaman kalmıyor, sosyalliğe, kitap okumaya bie şeyler yazmaya, başka şeylere.
Otelde ne iş yapıyorsun ?
Meydancılık ve ya ayakçılık deniyor sanırım. Otelde her işe koşturuyorsun kısacası.
Patron yeni çalışan almak istemediği için 3 hafta izinsiz çalışmıştım.
Özel sektör çekilecek çile değil cidden, eskiden memurluğa burun kıvırırdım şimdi üniversite bitse de memur olsam hemen diyorum :d
Umarım memur olursun efendim. Düşmanım olsa onu kötülük olarak özel sektöre sokarım. Esnek çalışma saatleri, aileyiz adı altında eziliyoruz. Ne yaptığın da pek belli değil, kat görevlisi misin, komi mi, bell boy mu vale mi?
Özel sektör kısmına çok ciddi yaptırımlara ihtiyaç var. Devlette çalışan insanlar hakkını bir şekilde koruyabiliyorken özelin bu kadar .... karaktersiz patron ve sistemsizliğine bir çözüm gerekiyor. Kar marjı diye bu kadar insanın hakkı çiğnenmez.
Daha geçen 11 iş günü çalışınca izin verilmesi gibi bir kanun geçti meclisten. Benim oteli etkilemedi ama illa ki dokunduğu yerler vardır.

• Like
Tepkiler: yumekosai ve Fisko
Meydancılık ve ya ayakçılık deniyor sanırım. Otelde her işe koşturuyorsun kısacası.
Ben hayatım boyunca hiçbir otelde 12 saat çalışmamışımdır istisnai vardiyalar dışında. Çalıştığın yer önemli, bahsettiğin pozisyon ise öyle bir pozisyon yok zaten normalde, meydancı genelde housekeeping ortak alanlara bakanlara denir . Onun dışında her işi yapan bir insan olmamalı. Kısa vadede şuanki işini tecrübe gösterip başka yerlere başvur ön kapıda falan daha tatmin edici rakamlar alıp günde 8 saat çalışırsın fabrikadan iyidir muhtemelen. Ama vardiyalı sistem kötü tabii…

Arkadaşlar bu siteden retro konsol alabilirim. Sizce ? Klon ürün olmadığını yazıyorlar.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü