Genel Sohbet

İnternetten iş yapabilmek için eve geri taşındım :D güzel ülkem.. 1 yılda Ordu Merkezin bir sokağını düzeltemedi.
İnternet konusunda 15 yılda bir arpa boyu yol almadı ülke. Dalga geçer gibi 6g açıklaması yapıyorlar. 4g çalışmıyor doğru düzgün. Konuşursam çok ağır konuşurum...

İyi günler.

Fabrikada çalışırken 8 saatlik vardiya o kadar uzun gelirdi ki dakikaları sayardım. Hiçbir şeye vakit olmadığını düşünürdüm. Şimdi oteldeyim. İş 12 saat. :ROFLMAO: tabii başka artıları var fabrikaya göre. Ama o zaman daha hayalperestmişim, mükemmel iş bulunur zannediyormuşum. Memuriyet canmış mesela.

İyi günler.

Fabrikada çalışırken 8 saatlik vardiya o kadar uzun gelirdi ki dakikaları sayardım. Hiçbir şeye vakit olmadığını düşünürdüm. Şimdi oteldeyim. İş 12 saat. :ROFLMAO: tabii başka artıları var fabrikaya göre. Ama o zaman daha hayalperestmişim, mükemmel iş bulunur zannediyormuşum. Memuriyet canmış mesela.
Mükemmel işten kasıt düzgün çalışma saatleri ise öyle bir şey maalesef yok fkdkdkdkdkdk Varsa da maaşı azdır bu yüzden geleceğin olmuyor. Hangi yaşta olursan ol yüksek çalışma saatleri her işte her pozisyonda çok :(

• İmza
Tepkiler: KazumaKiryu0
İyi günler.

Otelde ne iş yapıyorsun ?

Bistte son 6-7 ayda çok fazla ne idügü belirsiz şirketleri sisirmisler. Aranızda alan falan varsa aman diyim ..

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü