KazumaKiryu0
★★★★
normal ya insaniz her an en iyi durumda olamayizBakalım baskın gelebilecek miyim. Kendime çok güvenirdim de kendime olan güvenim azaldı son yıllarda.
normal ya insaniz her an en iyi durumda olamayizBakalım baskın gelebilecek miyim. Kendime çok güvenirdim de kendime olan güvenim azaldı son yıllarda.
Türkçe
![]()
Çok boş uğraş olur. Güncel işlere yönelmeleri daha mantıklı.Elinize sağlık,OP çevirmek yerine HxH mangayı sıfırdan çevirip editlemeniz yok mu? @Kuroro @kaizokuou
insanların hiçbir birikiminin olmadığı bir dünyada yaşamak istemem, ama anarşik olarak destekliyorum şimdikiler yok edilmelilerServet aktarımı yapmayacağız ya. Servet sahiplerini ortadan kaldıracağız. Sonrasını sonra düşünürüz.
bu gibi kişilerle birebir uğraşmak anlamsız, toplu olarak uğraşman lazım. birey olduklarında kin, toplu olduklarında çekinirlik artar.Ben bu duruma eğlence olarak bakamıyorum maalesef. Bu arkadaş benim sorumluluğumda çalışsaydı bir daha çalışacak işi zor bulurdu. Bulmaması için de özellikle uğraşırdım. İşverenin buradaki suçu bunu çalıştırmak zaten. Sosyolojik sebeplerle de alakası yok bu olayın. Adam ne kendisini ne de ailesini düşünüyor görüldüğü gibi. Öteki tarafa gitmesinde de bir sıkıntı yok benim için.
Hali hazırda çevirisi yapılmayan güncel kaliteli işler çevirirlerse yine okeyim.Ama OP çevirmek şu saatten sonra boş geliyor...Çok boş uğraş olur. Güncel işlere yönelmeleri daha mantıklı.
HxH mangasının çevirisi yok belli bir bölüme kadar yanlış hatırlamıyorsam.Çok boş uğraş olur. Güncel işlere yönelmeleri daha mantıklı.
Yani sitenin ana teması OP olduğu için op çevriliyor zaten.Hali hazırda çevirisi yapılmayan güncel kaliteli işler çevirirlerse yine okeyim.Ama OP çevirmek şu saatten sonra boş geliyor...
Sadscan'deki o arkadaşlar bir noktada başlamıştı diye kalmış aklımda ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Çok iyi bir anime uyarlamasına sahip olduğu için kimsenin eli gitmiyor öyle bir iş yüküne ya.HxH mangasının çevirisi yok belli bir bölüme kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Güzel olabilir kaliteli bir çeviri.
Maddi birimkiler farklı formlarda da varlığını sürdürebilir. Mevcut biçim kontrol edilemez bir noktaya geldi, önüne geçilmeli. Ceo avlayan Luigi gibi yürekli insanlara ihtiyacımız var bak tam da hxh mevzusu üstüne tam oturdu.insanların hiçbir birikiminin olmadığı bir dünyada yaşamak istemem, ama anarşik olarak destekliyorum şimdikiler yok edilmeliler
bu gibi kişilerle birebir uğraşmak anlamsız, toplu olarak uğraşman lazım. birey olduklarında kin, toplu olduklarında çekinirlik artar.
HxH mangasını en başında Türkçe'ye çevirip yayınlamak muazzam iş olur, yapmak çok zor.Elinize sağlık,OP çevirmek yerine HxH mangayı sıfırdan çevirip editlemeniz yok mu? @Kuroro @kaizokuou
Toplu olarak uğraşıyorum zaten. Ben bunu işe almadan önce sağlık raporlarını istiyorum. Yetmiyor kendi anlaşmalı kurumlarında tekrar muayene ettiriyorum. Tehlike sınıfına göre 8,12 ya da 16 saat İsg eğitimi veriyor, kişisel koruyucu donanımlarını nasıl kullanacağını anlatıyorum. Yüksekte çalışacaksa her ihtimali değerlendirerek kendisine kurtarma alanını nasıl hazırlayacağının da bilgisini verip sağlamasını yaptırıyorum. Hazır olduğunu düşündüğümde de sahaya alıyorum. Bu da yukarıda böyle akrobasi yapıp kendisini kameraya aldıracak öyle mi? Üstelik düşüp ölümlü kaza sebebiyle işveren kendisine düşen para cezasını ödedikten sonra ben de ömrümü hapiste geçireceğim. Yok öyle. Yılanın başını baştan keseceksin.insanların hiçbir birikiminin olmadığı bir dünyada yaşamak istemem, ama anarşik olarak destekliyorum şimdikiler yok edilmeliler
bu gibi kişilerle birebir uğraşmak anlamsız, toplu olarak uğraşman lazım. birey olduklarında kin, toplu olduklarında çekinirlik artar.