Robis piyer misin olum sen.Servet aktarımı yapmayacağız ya. Servet sahiplerini ortadan kaldıracağız. Sonrasını sonra düşünürüz.
Robis piyer misin olum sen.Servet aktarımı yapmayacağız ya. Servet sahiplerini ortadan kaldıracağız. Sonrasını sonra düşünürüz.
Yıllar önce çıktığı mağaraya geri sokmak lazımdı bunu.
Ufak bir farkla katılıyorum. Mağaraya sadece bir ses kayıt cihazı bıraksak kafi benceYıllar önce çıktığı mağaraya geri sokmak lazımdı bunu.
iyi valla sen nasilsinSelamlar. Herkese hayırlı akşamlar dilerim. Nasılsınız, keyifler nasıl?
Ben bu duruma eğlence olarak bakamıyorum maalesef. Bu arkadaş benim sorumluluğumda çalışsaydı bir daha çalışacak işi zor bulurdu. Bulmaması için de özellikle uğraşırdım. İşverenin buradaki suçu bunu çalıştırmak zaten. Sosyolojik sebeplerle de alakası yok bu olayın. Adam ne kendisini ne de ailesini düşünüyor görüldüğü gibi. Öteki tarafa gitmesinde de bir sıkıntı yok benim için.
İyidir usta. Yuvarlanıp gidiyoruz. Kendimle ve confor alanımla savaşıyorum biraz.iyi valla sen nasilsin
konfor alaniyla savasmak zor da baskin geldin mi daha da iyi olurİyidir usta. Yuvarlanıp gidiyoruz. Kendimle ve confor alanımla savaşıyorum biraz.
Bakalım baskın gelebilecek miyim. Kendime çok güvenirdim de kendime olan güvenim azaldı son yıllarda.konfor alaniyla savasmak zor da baskin geldin mi daha da iyi olur