Genel Sohbet

Sadscan'deki o arkadaşlar bir noktada başlamıştı diye kalmış aklımda ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Çok iyi bir anime uyarlamasına sahip olduğu için kimsenin eli gitmiyor öyle bir iş yüküne ya.
Sadscans bıraktı sanırım. Ama dediğin gibi, animesi sağlam olduğu için çevrilmedi yıllardır büyük ihtimal.
HxH mangasını en başında Türkçe'ye çevirip yayınlamak muazzam iş olur, yapmak çok zor.
Ben de yardımcı olabilirim editörlük konusunda elimden geldiğince.

@Kuroro Animal Man'i çevir takipçi sayısı 10 katına çıkar.
really-dumb-but-does-anyone-know-where-this-is-from-v0-xgaostkgtnf81.jpg

Toplu olarak uğraşıyorum zaten. Ben bunu işe almadan önce sağlık raporlarını istiyorum. Yetmiyor kendi anlaşmalı kurumlarında tekrar muayene ettiriyorum. Tehlike sınıfına göre 8,12 ya da 16 saat İsg eğitimi veriyor, kişisel koruyucu donanımlarını nasıl kullanacağını anlatıyorum. Yüksekte çalışacaksa her ihtimali değerlendirerek kendisine kurtarma alanını nasıl hazırlayacağının da bilgisini verip sağlamasını yaptırıyorum. Hazır olduğunu düşündüğümde de sahaya alıyorum. Bu da yukarıda böyle akrobasi yapıp kendisini kameraya aldıracak öyle mi? Üstelik düşüp ölümlü kaza sebebiyle işveren kendisine düşen para cezasını ödedikten sonra ben de ömrümü hapiste geçireceğim. Yok öyle. Yılanın başını baştan keseceksin.
4

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü