Genel Sohbet

İyi günler.

Fabrikada çalışırken 8 saatlik vardiya o kadar uzun gelirdi ki dakikaları sayardım. Hiçbir şeye vakit olmadığını düşünürdüm. Şimdi oteldeyim. İş 12 saat. :ROFLMAO: tabii başka artıları var fabrikaya göre. Ama o zaman daha hayalperestmişim, mükemmel iş bulunur zannediyormuşum. Memuriyet canmış mesela.
Patron yeni çalışan almak istemediği için 3 hafta izinsiz çalışmıştım.
Özel sektör çekilecek çile değil cidden, eskiden memurluğa burun kıvırırdım şimdi üniversite bitse de memur olsam hemen diyorum :d

İyi günler.

Fabrikada çalışırken 8 saatlik vardiya o kadar uzun gelirdi ki dakikaları sayardım. Hiçbir şeye vakit olmadığını düşünürdüm. Şimdi oteldeyim. İş 12 saat. :ROFLMAO: tabii başka artıları var fabrikaya göre. Ama o zaman daha hayalperestmişim, mükemmel iş bulunur zannediyormuşum. Memuriyet canmış mesela.
Özel sektör kısmına çok ciddi yaptırımlara ihtiyaç var. Devlette çalışan insanlar hakkını bir şekilde koruyabiliyorken özelin bu kadar .... karaktersiz patron ve sistemsizliğine bir çözüm gerekiyor. Kar marjı diye bu kadar insanın hakkı çiğnenmez.

• Like
Tepkiler: Fisko
Patron yeni çalışan almak istemediği için 3 hafta izinsiz çalışmıştım.
Özel sektör çekilecek çile değil cidden, eskiden memurluğa burun kıvırırdım şimdi üniversite bitse de memur olsam hemen diyorum :d
Lisans okuyorsan, hala bitirmediysen, okuduğun bölümün ataması da zor veya azsa ve memuriyet istiyorsan lisans bitirmeden 2 yıllık atama puanı düşük bölümleri okumanı tavsiye ederim. Sağlık bölümleri gibi. Röntgen güzel iş mesela. Yıllık izne ek olarak 1 ay fazladan izinleri var.

@twei
Bütün gün Big Mac yiyen adamı yemek üzerine mizah yapmaya çıkartmışlar.
bu poserlar ne anlar ya, gidip ekonomi menü mcdonalds yiyorlar... 50 yaşını geçmiş adam vedat milor videosunda görmeseydi düve memesinin yenebildiğini bilmiyordu kesinlikle. vedat milor videosundan önce mahşere dönmüş insta reelsde düve memesi görüp bu alt sınıf insanlar ne yiyor ya falan diyordur

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Lisans okuyorsan, hala bitirmediysen, okuduğun bölümün ataması da zor veya azsa ve memuriyet istiyorsan lisans bitirmeden 2 yıllık atama puanı düşük bölümleri okumanı tavsiye ederim. Sağlık bölümleri gibi. Röntgen güzel iş mesela. Yıllık izne ek olarak 1 ay fazladan izinleri var.
Bölümümün ataması iyi tek sıkıntı ags getirdiler :(

• Like
Tepkiler: Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü