keepr
★★★
Günün birinde buluşursak bi iskender gömeriz abiolmaz ihtiyar ben et döner yiyeceğim
Günün birinde buluşursak bi iskender gömeriz abiolmaz ihtiyar ben et döner yiyeceğim
gurme ise kaçman lazım. tesadüfen gittiğim yerler daha iyi çıkıyor. tatlı işi şeker ne versen yiyorlar gibiHamburgercisini bilmem sözde "gurme" hamburger muhabbetinden nefret ediyorum ben hiçbirine gitmem de. Bi kere tatlıcısına gitmiştim tatlısı iyiydi 2021 yılında. Ama tatlı zaten kimya işi.
ben haftada 2-3 kere gömüyorum kardeşim bakarız.Günün birinde buluşursak bi iskender gömeriz abi
Falafella, Kadıköy'deKonum ???????
olum yeşil köfte mi olur gel vazcay şu iştenFalafella, Kadıköy'de
Senin spidey koskoca Homelander’ı bile gölgede bırakmış silverım. Baya tatlı bir şey olmuş
Miss gibi görüntü işte. Yeşil bana huzur veriyor.olum yeşil köfte mi olur gel vazcay şu işten
![]()
şimdi şöyle bir akıl yürütebiliriz. insan öldüren 2 ayda 5 ayda 2 senede 5 senede dışarı çıkıyorsa. biri seni canınla tehdit ettiğinde sen de onu öldürmelisin o zaman. yani madem bu konuda hukuki ceza yetersiz, üstüne senin canın da tehlikede, insanın kendi canını korumasından daha doğal ne olabilir.Devlet devlet değil ki şu it sürülerinin ağzına s*çsın.
Ben hayati tehlike olduğunu sezdiğim anda 1 gram merhamet göstermem, yapacak bir şey yok. Şartlar ve koşullar kötü insanları güçlendiriyor, kendimizi savunmak zorundayız.şimdi şöyle bir akıl yürütebiliriz. insan öldüren 2 ayda 5 ayda 2 senede 5 senede dışarı çıkıyorsa. biri seni canınla tehdit ettiğinde sen de onu öldürmelisin o zaman. yani madem bu konuda hukuki ceza yetersiz, üstüne senin canın da tehlikede, insanın kendi canını korumasından daha doğal ne olabilir.