Genel Sohbet

Hamburgercisini bilmem sözde "gurme" hamburger muhabbetinden nefret ediyorum ben hiçbirine gitmem de. Bi kere tatlıcısına gitmiştim tatlısı iyiydi 2021 yılında. Ama tatlı zaten kimya işi.
gurme ise kaçman lazım. tesadüfen gittiğim yerler daha iyi çıkıyor. tatlı işi şeker ne versen yiyorlar gibi
Günün birinde buluşursak bi iskender gömeriz abi
ben haftada 2-3 kere gömüyorum kardeşim bakarız.

Falafella, Kadıköy'de
olum yeşil köfte mi olur gel vazcay şu işten

image.png

• Haha
Tepkiler: keepr
Devlet devlet değil ki şu it sürülerinin ağzına s*çsın.

şimdi şöyle bir akıl yürütebiliriz. insan öldüren 2 ayda 5 ayda 2 senede 5 senede dışarı çıkıyorsa. biri seni canınla tehdit ettiğinde sen de onu öldürmelisin o zaman. yani madem bu konuda hukuki ceza yetersiz, üstüne senin canın da tehlikede, insanın kendi canını korumasından daha doğal ne olabilir.

şimdi şöyle bir akıl yürütebiliriz. insan öldüren 2 ayda 5 ayda 2 senede 5 senede dışarı çıkıyorsa. biri seni canınla tehdit ettiğinde sen de onu öldürmelisin o zaman. yani madem bu konuda hukuki ceza yetersiz, üstüne senin canın da tehlikede, insanın kendi canını korumasından daha doğal ne olabilir.
Ben hayati tehlike olduğunu sezdiğim anda 1 gram merhamet göstermem, yapacak bir şey yok. Şartlar ve koşullar kötü insanları güçlendiriyor, kendimizi savunmak zorundayız.

• Like
Tepkiler: twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü