Genel Sohbet

Ben hayati tehlike olduğunu sezdiğim anda 1 gram merhamet göstermem, yapacak bir şey yok. Şartlar ve koşullar kötü insanları güçlendiriyor, kendimizi savunmak zorundayız.
yani evet, mesela hırsız uğursuz şerefsiz mafyatik kim varsa elinde silahı var. sokaktaki hırtın beline kıstırdığı çakısı var falan senin elinde hiçbi şey olmazsa çok terste kalırsın. çakıya bıçağa karşı öyle kendini de koruyamazsın zor işler. sokak kavgası allah kime verirse. emniyet berkemal.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
yani evet, mesela hırsız uğursuz şerefsiz mafyatik kim varsa elinde silahı var. sokaktaki hırtın beline kıstırdığı çakısı var falan senin elinde hiçbi şey olmazsa çok terste kalırsın. çakıya bıçağa karşı öyle kendini de koruyamazsın zor işler. sokak kavgası allah kime verirse. emniyet berkemal.
Devlet bireysel silahlanmadan çok korkar. Çünkü sıradan bir vatandaşın çekip bir siyasiyi vurmasını istihbarat engelleyemez. O yüzden çok sıkı bizim ülkede bireysel silahlanma kanunları.

Devlet bireysel silahlanmadan çok korkar. Çünkü sıradan bir vatandaşın çekip bir siyasiyi vurmasını istihbarat engelleyemez. O yüzden çok sıkı bizim ülkede bireysel silahlanma kanunları.
elbette. bireysel silahlanma olmadan 10 tabur koruma ile gezenler var sonuçta. burda düz vatandaşın sorunu suçluların yasal veya değil silahlarının olması. onlara mübahsa sana bana da mübahtır. çoğunluğun yanlışı kanun olurmuş.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
@Yubashiri Vinsmoke bana yaptığına bak. Senin yüzünden kısayol böyle gözüküyor KDKDMDPSMSKSL

9167zio.jpeg

Son düzenleme:
Yav bu nedir ya, ortada bir şey yok durduk yere adamı öldürecek. Üstünde taşıdığı şeye bak, bu adamların bir daha güneşi görmemesi lazım.

Cidden inanamıyorum geldiğimiz şu hale, yaşadığım yerde 16-17 yaşında çocuklar sallamayla fotoğraf çekiniyordu geçen parkta hepsi de orta-iyi halli sitede oturan ailelelerin çocukları, öyle zor yaşam koşulları falan da yok gerçekten çok tuhaf.

Yav bu nedir ya, ortada bir şey yok durduk yere adamı öldürecek. Üstünde taşıdığı şeye bak, bu adamların bir daha güneşi görmemesi lazım.

Ailenin önemini bir kenara bırakıyorum ama bu tip grup ile gezen bu saç tıraşına sahip olanları gerçekten kemiklerini kırana kadar dövmek lazım bırak hapisi. Yattıkları hapis kaç yıl zaten. Ellerini kıracaksın yazık tertemiz gençleri hayattan koparıyorlar hepsi de aynı fenotip. Sokakta bakınca “ne baküyün la” diyen kırolarımız bile daha iyiydi gerçekten en azından adamlarda belli sınır vardı. Bu itlerde o da yok.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü