Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Yakışmadı reis.iyi fikir ha bi dusunmek gerek
Yakışmadı reis.iyi fikir ha bi dusunmek gerek
Yakışmadı reis.
Yankee go home >:/Youtube'un önerdiği şeye bak.
biz medeniyetin beşiğiyiz. kepaze avrupalılar bunu yeni düşünüyor. bizde alete para sıkışmış çalışmıyor diye para alınır, makas kesmez para alınır, kapı açılmaz para alınır falan...Bi ara koltuk ısıtma falan için bunu çıkarmak istediler... Düşün o donanımın parasını senden alıyor birde kiralıyor sana. Müthiş bir gerzeklik.
Şimdi baktım o da BMW imiş. Sonra avrupalılar ağlıyor otomativ sektörünü kaybediyoruz diye. GERİZEKALILAR.
Neyi anladı hala merak içindeyim.
Gelsin “bizim markamızı bozdunuz” , “hayır o artık sizin markanız değil benim özel aracım” davalarıbiz medeniyetin beşiğiyiz. kepaze avrupalılar bunu yeni düşünüyor. bizde alete para sıkışmış çalışmıyor diye para alınır, makas kesmez para alınır, kapı açılmaz para alınır falan...
benim şimdi merak ettiğim avrupalılar kendilerini türk ustalarının eline bırakacak mı? gelsinler biz burda açarız onun kilidini dslfkgj yada daha ucuza hintlilere de yaptırabilirler kaçak
büyük firmaları korumak için hemen modifiye edilen araçlara önlem alırlar sdflgkjdGelsin “bizim markamızı bozdunuz” , “hayır o artık sizin markanız değil benim özel aracım” davaları
Merak etmeyin devletimiz bu konuyu bizi en mağdur edecek şekilde çözecektirbüyük firmaları korumak için hemen modifiye edilen araçlara önlem alırlar sdflgkjd