Genel Sohbet

Yakışmadı reis.
kjijSn9.png

Bi ara koltuk ısıtma falan için bunu çıkarmak istediler... Düşün o donanımın parasını senden alıyor birde kiralıyor sana. Müthiş bir gerzeklik.

Şimdi baktım o da BMW imiş. Sonra avrupalılar ağlıyor otomativ sektörünü kaybediyoruz diye. GERİZEKALILAR.
biz medeniyetin beşiğiyiz. kepaze avrupalılar bunu yeni düşünüyor. bizde alete para sıkışmış çalışmıyor diye para alınır, makas kesmez para alınır, kapı açılmaz para alınır falan...

benim şimdi merak ettiğim avrupalılar kendilerini türk ustalarının eline bırakacak mı? gelsinler biz burda açarız onun kilidini dslfkgj yada daha ucuza hintlilere de yaptırabilirler kaçak

biz medeniyetin beşiğiyiz. kepaze avrupalılar bunu yeni düşünüyor. bizde alete para sıkışmış çalışmıyor diye para alınır, makas kesmez para alınır, kapı açılmaz para alınır falan...

benim şimdi merak ettiğim avrupalılar kendilerini türk ustalarının eline bırakacak mı? gelsinler biz burda açarız onun kilidini dslfkgj yada daha ucuza hintlilere de yaptırabilirler kaçak
Gelsin “bizim markamızı bozdunuz” , “hayır o artık sizin markanız değil benim özel aracım” davaları

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü