Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Tabii pahalı olur taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorlar.Tel aviv çok pahalı yav. Keko yapamaz orda. Orda da isyancı olur.
Tabii pahalı olur taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorlar.Tel aviv çok pahalı yav. Keko yapamaz orda. Orda da isyancı olur.
Güzel yer ama. Çok güzel kırmızı çiçekli ağaçları vardı sokaklarda. Bir gün bahçeli evim olursa o ağaçtan bulup ekecem. Küçük israili kuracam burda.Tabii pahalı olur taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorlar.
İsrail'de Sturbucks yok galiba.Polonyalı torunu kaslı IDF askeri Yahudi kızıyla da evlendirirler seni daha ne işte. Oğlun olursa ismini Galil koyarlar. Humus yiyip Tel Aviv Merkez Starbucks’dan Ice Latte gömersin.
En son gittiğimde vardı yavİsrail'de Sturbucks yok galiba.
Var hatta IDF askerlerine bedava kahve dağıttığı için boykot edildi yaİsrail'de Sturbucks yok galiba.
En son gittiğimde vardı yav
Webte yok yazıyordu demin baktım, peştolar tepki çekmemek için haber değiştirtmişler...Var hatta IDF askerlerine bedava kahve dağıttığı için boykot edildi ya![]()
Geceleri 1-1.5 saat spor yapıyorum zaten. Hedefim Kenshiro olmakGüzel. Benimde pc gidince spor yapıp yürüyüşlere başlamıştım. Tavsiye ederim güzel aktivite.
Bende spora başlayacağım, hem vücuda hem zihne çok iyi gelecek.Geceleri 1-15 saat spor yapıyorum zaten. Hedefim Kenshiro olmak
15'inde tekrar partinin başına dönüyor, hasret bitiyor15 yıl davar gibi güttü batıyı, bir de akraba evliliği olmasa hala üzerindeydi batının xD Dediğim gibi bir piro kolay yetişmiyor xD
Bi 15 yıl daha tıpış tıpış KK'ye oy vereceğiz desene kekem xD15'inde tekrar partinin başına dönüyor, hasret bitiyor![]()