kekomancer
★★★★★
Tek seçimde 2 kez vermiş olmanın hüznü bana bi 15 sene yeter ya.Bi 15 yıl daha tıpış tıpış KK'ye oy vereceğiz desene kekem xD
Tek seçimde 2 kez vermiş olmanın hüznü bana bi 15 sene yeter ya.Bi 15 yıl daha tıpış tıpış KK'ye oy vereceğiz desene kekem xD
Bu belki bir tek kekoyu kapsamıyordur adam özenle çalışıp kimsenin izlemediği, dinlemediği şeylere gidiyor xD
Herhangi bir müzik dinleme platformuna üye değilim, üye de olmadım. Kitap ve film için etrafı kurcaladığım oluyor ama müzik çok rasgele ilerliyor bende.
Hep böyleydi zaten.
Herhangi bir müzik dinleme platformuna üye değilim, üye de olmadım. Kitap ve film için etrafı kurcaladığım oluyor ama müzik çok rasgele ilerliyor bende.
Bu gerzeğin bu kadar izlenmesi de toplumsal bir sorun. Kanalına bakma.Bu herifin rollenmesi bitiriyor. Lan sen, ucuz incelemeler yapan bir denyosun, sana ne başkasının zevkinden.
Bunu görünce aklıma ilkkan geliyor hahahaBu herifin rollenmesi bitiriyor. Lan sen, ucuz incelemeler yapan bir denyosun, sana ne başkasının zevkinden.
İlk bir kaç ayı iyiydi sonra çok fazla konuşurken kıvırmaya başladı bıraktım, eli kolu ayrı oynuyordu içine cin kaçmış gibi.Bu gerzeğin bu kadar izlenmesi de toplumsal bir sorun. Kanalına bakma.
Bu şeyini çıkarttı artık. ilk başta 3-4dk eleştiri yaptığı zamanlarda güzeldi.