Sen yine bi bölüm bitirmişsin benim nişanlım kış olmasına rağmen bi bölüm bitiremedi. Sende ışık var. Shinzou wo sasageyo@Kuroro @yumekosai İlk bölümden sinir krizi geçirdim, hem sıcak bir yandan hem bölüm bir yandan ekran başında tipim şuna döndü.
![]()
Aslında adminin üyelere günaydın mesajı atıp karşılaması lazım benceeee gkfkdkdkdldl#günaydınmesajlarıyasaklansın
Bundan sonra her sabah genel sohbette bizAslında adminin üyelere günaydın mesajı atıp karşılaması lazım benceeee gkfkdkdkdldl
Nicki black ile başlayan bir ustam vardı malum forumda her gün Günaydın mesajı atardı. Çaprazloncanın diğer kalitesiz op forumlarından hiçbir alanda geri kalmaması için burada da günaydın mesajı atılmak zorunda sitenin istikbali için atılıyor bu mesajlar ustam..@Kenny bu iș ne güzelmiş hee. Forumu övüyorsun, günaydın mesajı atıyorsun, iyi dileklerde bulunuyorsun ve bir sürü tepkime kasıyorsun. Sen bu işi çözmüşsün usta, saygı duydum![]()
Samsun'da bu sıcaklık ne alaka usta, ben ilk defa böyle görüyorum.Ne kadar güzel ve sıcacık bir yaz günü
![]()
Ben bu sıcakta hasta olmayı nasıl becerdim peki?Samsun'da bu sıcaklık ne alaka usta, ben ilk defa böyle görüyorum.
Polen alerjin mi var, bende kışın hastalanmıyorum ilk bahar yaz aylarında mahvediyor.Ben bu sıcakta hasta olmayı nasıl becerdim peki?